SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Galatasaraylı Rodrigues İzdihamı

0
Güncellendi - 2017-12-17 06:09:38
Galatasaraylı Rodrigues İzdihamı
A- A+ PAYLAŞ

Galatasaraylı Garry Rodrigues’in Malatya Park AVM’de gerçekleştirilecek olan imza günü izdiham nedeniyle yarıda kaldı.

Süper Lig’de Evkur Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray’da, maç öncesi başarılı oyuncu Garry Rodrigues’in imza gününde izdiham yaşandı. Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde bulunan Galatasaray Store’de planlanan imza günü nedeniyle yüzlerce taraftar saatler öncesinden mağaza önüne geldi.

Yoğun kalabalığın olduğu mağaza önünde çevik kuvvet ekipleri ve özel güvenlik görevlileri önlem alırken, Garry Rodrigues’in gelmesi ile izdiham yaşandı. Polis yaşanan izdihamı önleyemeyince, yıldız oyuncu mağazadan polis kontrolünde ayrılmak zorunda kaldı. Rodrigues, güçlükle bölgeden uzaklaştırılıp otele dönerken taraftarlar ile polis arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • osman (6 yıl önce)
    memleketinizin takımına rakip olan bi takımı sevemezsiniz ne olursa olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • metehan (6 yıl önce)
    yazıklar olsun malatyanın gençlerine bak insan kendi memleketinin takımı dururken nasıl olurda istanbul takımlarının yanında olmayı başarabilir ..
    0
    0
    Yanıtla
  • Dayı (6 yıl önce)
    Malatya da ikinci yarı iyi transfer gelirse inaniyorum ki bizde de izdiham yaşanır ama bugun bunlarin hepsini susturacagiz haydi malatyam şunlara gununu göster
    0
    0
    Yanıtla
  • BURKAY ALEMDAĞ (6 yıl önce)
    Garip bir milletiz vesselam yabancı hayranlığımızın üstüne tanımam yolda görsen tanıyamacagın bir insanı ve kendi şehrindeki sporculara saldıracak kadar sinirli bir insan toplulugu neymiş efendim G.S bir sporcu için izdiham çıkarmış .bu takım küme düşerse asıl izdihamı oz aman görürler
    0
    0
    Yanıtla