SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Galericiler Başkanını Seçti

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:17:26
Galericiler Başkanını Seçti
A- A+ PAYLAŞ

Yeşiltepe Galericiler Sitesi Toplu İşyeri Kooperatif Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Yalçın Yalçın seçildi. 

Tek liste ile yapılan seçimlerde kooperatif üyelerinin büyük desteğini alan Yalçın Yalçın, Yeşiltepe Galericiler Sitesi 10. Olağan Kongresi’ne katılan herkese teşekkür ederek, “Yeşiltepe Galericiler Sitesi’nin yapımında emeği geçen meslektaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ayrıca Malatya’ya Açık Oto Pazarı'nın yapılmasında büyük emekleri olan Sayın ESOB Başkanı Şevket Keskin'e teşekkür ediyorum” dedi.

“Galericiler Sitesi sosyal tesisi konusunda esnafların ve ESOB Başkanı Şevket Keskin ile beraber görüş alışverişinde bulunmuş olsaydık Büyükşehir Belediyesi'nin hissesini ücretsiz veya daha makul uygun bir fiyata alabilirdik” diyen Yalçın, bu konuyu esnafların taktirine bıraktıklarını söyledi. Yalçın, konuşmasına şöyle devam etti:

“Sitemizin en büyük sorunu tanıtımı, esnaf arkadaşlar arası iletişim, çevre düzeni, güvenlik, kamera, ışıklandırmadır. Esnafımızı bilgilendirmek amaçlı yapacağımız ses sistemi ile sitemizi daha güzel ve modern bir görünüme kavuşturmak için şahsım ve yönetimdeki arkadaşlarımla beraber açık ve şeffaf bir şekilde siz esnaflarımızla diyalog içinde aktif çalışacağız. Güveninize layık olmak için hizmete talibiz.”

Yalçın, “Değerli meslektaşlarım diğer bir konu ise sitemizin sosyal tesisinin satılmaması için kongre kararı alalım. Ayrıca sosyal tesisin kiraya verilmesinde ise açık arttırma usulü ile şeffaf bir şekilde siz değerli esnaflarımızın görüşü doğrultusunda, sizlerin onayı ile sizlerin emriyle kiraya verelim. Bununla beraber tesisin kiraya verilmesinde mevcut yönetimin, tesisin kiralanmasındaki ihaleye girmemesi için de karar alalım. Değerli vaktinizi bizlere ayırdığınız için şahsım ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım adına sizlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız