SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Galericiler Sitesi'ne Artezyen

0
Güncellendi - 2017-09-14 21:51:49
Galericiler Sitesi'ne Artezyen
A- A+ PAYLAŞ

Yeşiltepe Galericiler Sitesi’ndeki su sıkıntısının çözümü için esnafların talebi olan artezyen kuyusunun açılması için Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından sondaj çalışmalarına başlanıldı.

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, beraberinde Oda Başkanları ile birlikte Yeşiltepe Galericiler Sitesi’ni ziyaret ederek, burada Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan artezyen kuyusu sondaj çalışmalarını inceledi.

Galericiler Sitesi’nin su sıkıntısının çözümü için ihtiyaç duyulan artezyen kuyusunun açılması için MESOB Başkanı Keskin tarafından sorunu aktardığı Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, artezyen kuyusu için söz vermişti.

Yeşiltepe Galericiler Sitesi Toplu İşyeri Kooperatifi Başkanı Yalçın Yalçın, en büyük ihtiyaçlarından birinin artezyen kuyusu olduğunu belirterek, sorunlarını sürekli gündeme getiren ve takip eden MESOB Başkanı Şevket Keskin’e ve sorunun çözümüne destek veren Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür etti.

MESOB Başkanı Şevket Keskin, “Galericiler Sitesinde artezyen kuyusu konusunda önemli bir sorun yaşanıyordu. Başlatılan çalışmanın hayırlı olmasını diliyorum. Öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a teşekkür ediyorum.  Esnafımız şehir şebekesinden dolayı sıkıntılar yaşıyordu. Aynı zamanda burada şebeke suyu kullanılıyordu ve su israfı oluyordu. Sorunu aktardığımız büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır söz vermişti ve bugün o sözünü yerine getirerek sondaj çalışmalarını başlattı.” dedi.

Keskin, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın Malatya genelinde esnaf ve sanatkara her zaman destek verdiğini belirterek, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a esnaf sitelerimize verdiği  hizmetlerden, şehir merkezindeki esnaflarımıza verdiği desteklerden, taksici esnafımız için yaptığı kulübelerden, Nakliyatçılar Sitesi’ne  Kamyon Garajı’na, Açık Oto Pazarı’na ve Galericiler Sitesi’ne verdiği desteklerden dolayı esnafımız adına teşekkür ediyoruz ve devamını diliyoruz. Esnafımızın duası kendileri ile birlikte. Galericiler Sitesinde önemli bir sorun çözüme kavuşturuluyor.” Şeklinde konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız