SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Galibiyet 4'üncü Maçta Geldi

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig takımlarından Yeni Malatya Spor dördüncü hazırlık maçından galibiyetle ayrıldı.

Ankara Kızılcahamam İlçe Stadyumu'nda TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Tarsus İdmanyurduspor ile karşı karşıya gelen Sarı-siyahlı takımın Şanlıurfaspor'dan yeni transferi Müslüm'ün attığı golle karşılaşmayı 1-0 kazandı. Daha önceki hazırlık maçlarında olduğu gibi takımdaki bütün oyunculara şans veren Teknik Direktör Nihat Balan, Samet Yeniceli'nin sakatlanmasının ardından stoper mevkiinde birkaç oyuncuya şans verdi.

Öte yandan takımda Samet Yeniceli'nin sol arka adalesinde yırtık tespit edildi. Genç futbolcunun tedavisine hemen başlanırken, uzun bir süre sahalardan ayrı kalabileceği öğrenildi. Ayrıca sol omzunda kırık olan Cem'in tedavisine ise devam ediliyor.

Sarı siyahlı takım ikinci etap kamp çalışmaları çerçevesinde 12 Ağustos'ta TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Pursaklıspor, 14 Ağustos'ta yine TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Konya Şekerspor ve 16 Ağustos'ta TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Ofspor ile oynayacağı hazırlık maçlarıyla ikinci etap kamp çalışmalarını tamamlayacak. Daha sonra 3 gün izin yapacak olan sarı siyahlı takım 20 Ağustos'ta Malatya'da toplanacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız