SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Galibiyet İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:29:26
A- A+ PAYLAŞ
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un basın sözcüsü Halil Karaman, ''Liderden alacağımız puanlarla moral bulmak istiyoruz'' dedi. 
     
Karaman, Nurettin Soykan Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, takımın bugün itibariyle Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarını tamamladığını, yarın maç için Şanlıurfa'ya hareket edeceğini söyledi. 
     
Grubun lideri Şanlıurfaspor ile deplasmanda zor bir maç oynayacaklarını belirten Karaman, ''Bir galibiyete ihtiyacımız var. Teknik olarak uyum sorununu aştıktan sonra, galibiyetlerle bir seri yakalamayı arzu ediyoruz. Ligde korku yaşamayacağımızı umut ediyorum. 9 arkadaşımız takıma yeni katıldı. Bir kaç maçtan sonra, uyum sorununu da aşarak, birlik beraberlik içerisinde özlediğimiz başarılara ulaşacağımıza inanıyoruz'' dedi. 
     
Takımın iskeletini çok fazla bozmadan gelecek yılın takımını oluşturmak için şimdiden çalışmalara başladıklarını vurgulayan Karaman, bu yıl ligde kalıp, gelecek yıl da iddialı bir ekip oluşturmayı hedeflediklerini vurguladı. 
     
Karaman, takımda Gökhan ve Erman'ın sakat olması, Bülent'in de kart cezası bulunması nedeniyle Şanlıurfaspor maçında yer alamayacaklarını kaydetti. 
     
     -Hazırlık maçı- 
     
Öte yandan Yeni Malatyaspor, takıma yeni katılan futbolcuların uyum sağlaması amacıyla yaptığı hazırlık maçında, Bölgesel Amatör Lig 4. Grup ekiplerinden 44 Malatyaspor ile 0-0 berabere kaldı. Orduzu Pınarbaşı'ndaki tesislerde oynan maçta, Yeni Malatyaspor teknik direktörü Gürses Kılıç, ağırlıklı olarak yeni futbolcuları oynattı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız