SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Galibiyet Parolasıyla Çıkacağız'

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:40:20
'Galibiyet Parolasıyla Çıkacağız'
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Lig’in (BAL) ilk haftasında sahasında Belen Belediyespor’u 2-0 yenerek sezona galibiyetle başlayan 44 Malatyaspor’da Suruç Gençlik maçı hazırlıkları sürüyor. 

Bayram dolayısıyla lige verilen 1 haftalık arayı çalışarak geçiren sarı-kırmızılılarda sakat ve cezalı oyuncuların takıma tekrar dönmesi teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Pazar günü Şanlıurfa’da Suruç Belediyespor ile karşı karşıya gelecek 44 Malatyaspor’da hedef galip gelerek 2’de iki yapmak.

Sarı-Kırmızılı takımın Teknik Direktörü İsmail Tekin, Belen galibiyetinin anlam kazanması için Suruç’u da yenmeleri gerektiğini kaydetti.

Lige galibiyetle başlamanın önemine vurgu yapan teknik Direktör İsmail Tekin, “Lige verilen bayram arası eksik futbolcularımızın dönmesi adına bize yaradı. Lige galibiyetle başlamak çok önemliydi. Tabi Belen galibiyetinin anlam kazanması için Suruç’tan da 3 puan getirmeliyiz. Bu ligde kolay ya da zor maç ayrımı yapacak lükste değiliz. Elimizdeki malzemeyle en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Ben önümüzdeki haftalarda daha iyi bir 44 Malatyaspor izleyeceğimizden şüphe dahi duymuyorum. Bu ekiple gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz. Sezon yeni başladı. Bu uzun maratonda disiplini elden bırakmadan, hep çalışarak, hafta hafta gitmeliyiz. Bu arayı en iyi şekilde değerlendirdiğimizi düşünüyorum. Deplasmanda oynayacağımız Suruç Gençlik maçına galibiyet parolasıyla çıkacağız” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız