SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Galibiyet Serisini Sürdürmek İstiyor

A- A+ PAYLAŞ

 

 
44 Malatyaspor, Adana Bölgesi takımlarından Kadirlispor ile bayram sonrası oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. 
 
Ligde ilk iki hafta sahadan beraberlikle ayrılan sarı kırmızılı takım daha sonra çıktığı 3 maçı da kazanarak, grupta ikinci sıraya yerleşti. 13 Kasım Pazar günü sahasında Kadirlispor2u ağırlayacak olan 44 Malatyaspor, bu karşılaşmayı da kazanarak, galibiyet serisini sürdürmek istiyor. 
 
Kulüp basın sözcüsü Ömer Çelik, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ligde son 3 maçta istedikleri sonuçları aldıklarını, bundan sonrada seriyi sürdürmek istediklerini söyledi. Çelik, takım olarak gelecek adına çok umutlu olduklarını kaydederek, "Grup'ta ilk iki maçımızda berabere kaldıktan sonra sonraki 3 maçımızı kazanmasını bildik. Son 3 maçta istediğimizi aldık. Bu takımla ilgili olarak gelecek adına bizleri umutlandırdı. Kurban Bayramı sonrası sahamızda Kadirlispor ile karşılaşacağız. Bu karşılaşmayı da kazanarak, galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz" dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız