SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Galibiyet Yok, Play-Off Var:1-1

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:47:43
Galibiyet Yok, Play-Off Var:1-1
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Yeni Malatyaspor, kendi sahasında Kartalspor'u ağırladı. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından seyircisiz oynama cezası alan Yeni Malatyaspor, Kartalspor maçında da taraftarlarından yoksun mücadele etti. Yeni Malatyaspor 6. dakikada Mesut Uzun'un golüyle  1-0 mağlup duruma düştü. 9. dakikada Yeni Malatyaspor'dan Eren'in attığı gol ofsayt gerekçesi ile sayılmazken, 13. dakikada da Coşkun penaltı atışını değerlendiremedi. 35. dakikada ise Coşkun Yılmaz topu filerere göndererek skora eşitlik getirdi:1-1 Bu sonuçla Yeni Malatyaspor play-offa kalmayı garantiledi.

HAKEMLER : İbrahim Halil İleri (Van), Halil Kurt (Van), Ömer Faruk Bakır (Muş), 4. hakem Enez Kaplan (Van)

YENİ MALATYASPOR: Vedat Kapurtu, Koray Şanlı, Gökhan Sinanoğlu, Ramazan Kahya, Evren Kürkçü (Dk.64 Şahin Ali), Necdet Kaba, Mustafa Şen (Dk.80 Uğur Bulut), Rahman Oğuz Kobya, Coşkun Yılmaz (Dk.90 Muharrem Ozan), Eren Görür, Hüseyin Kar

KARTALSPOR : Osman Kurtuldu, Onur Nasuhoğulları, Ramiz Ok, Muammer Erdoğdu, Anıl Şahin, Mesut Uzun, Uğur Utlu, Azad Filiz, Burak Göksel, Ersel Aslıyüksek (Dk.90 Emrah Bedir), Burak Akdiş (Dk.74 Mert Sarı)

GOLLER: Dk.6 Mesut Uzun (Kartalspor), Dk.35 Coşkun Yılmaz (Yeni Malatya)

SARI KARTLAR: Coşkun Yılmaz, Evren Kürkçü (Yeni Malatya), Ramiz Ok (Kartalspor)

3. dakikada; Kartalspor'un YMS kalesine yakın bir yerden kullandığı serbest vuruştan sonuç alamadı.

6. dakikada; Kartalspor Mesut Uzun'un golüyle Yeni Malatyaspor  mağlup duruma düştü. 

9. dakikada; Mustafa Şen, Kartalspor kalesine yakın birden serbest vuruş kullandı. Eren topu karşılayarak filelere gönderdi ancak ofsayt gerekçesi ile gol sayılmadı. 

12. dakikada; Eren'in atağında Kartalspor savunması tehlikeyi uzaklaştırdı. 

13. dakikada ; Yeni Malatya'nın kazandığı korner atışını Ramazan kullandı. Cezaalanı içerisinde Burak Akşit topa elle dokununca, hakem penaltı kararı verdi. Atışı kullanan Coşkun Yılmaz, topu kaleciye nişanladı. Kaleciden dönen topa Coşkun'un ikinci hamlesinden de sonuç çıkmadı ve Yeni Malatya mutlak bir golden oldu.

18. dakikada; Yeni Malatyaspor'dan Eren, rakip ceza sahasında bekleyen Coşkun'a topu göndermek istedi, ancak Kartalspor savunması araya girerek topu uzaklaştırdı. 

23. dakikada; Rahman'ın pasında topla buluşan Coşkun Yılmaz'ın gelişine vuruşunda, top Kartalsporlu Uğur'a çarparak uzaklaştı. 

29. dakikada; Ramazan Kahya'nın pasında rakip ceza sahasında topu karşılayan Eren'in vuruşu sonuçsuz kaldı. 

35. dakikada; Mustafa Şen'in pasında topla buluşan Coşkun Yılmaz rakip kaleciyi geçerek topu filelere gönderdi. 1-1

43. dakikada; Ramazan Kahya'nın kullandığı taç atışında topu karşılayan Rahman gelişine vurdu, tehlikeyi Kartalspor savunması uzaklaştırıldı. 

Karşılaşmanın ilk yarısına 2. dakikalık uzatma süresi eklendi. 

48. dakikada; Coşkun Yılmaz'ın vuruşunda top Kartalspor kalecisinde kaldı. 

50. dakikada; Yeni Malatyaspor'dan Ramazan Kahya'nın şutu yandan auta çıktı. 

53. dakikada; Kartalsporlu Azad'ın kullandığı serbest vuruş sonrasında topu kapan Hüseyin tek başına rakip ceza sahasına kadar gitti. Hüseyin, yetişen Coşkun Yılmaz'a topu gönderdi ancak Coşkun bu fırsatı değerlendiremedi. 

58. dakikada; Yeni Malatyaspor'dan Necdet'in vuruşunda Kartalspor kalecisi son anda topu yakaladı. 

65. dakikada; Rakip ceza sahasına tek başına giden Eren, son anda savunmaya takıldı. 

68. dakikada; Hüseyin'in pasında top Coşkun Yılmaz'da kaldı. Coşkun etrafını saran rakip savunma oyuncularından sıyrılamayınca atak sonuçsuz kaldı. 

72. dakikada; Hüseyin Kar'ın atağında, Kartalspor savunması tehlikeyi uzaklaştırdı. 

Sonraki dakikalarda takımların çabası sonucu değiştirmedi ve karşılaşma 1-1 berabere sonuçlandı.

HABER-FOTO: Yeni Malatya Gazetesi- Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız