SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Galibiyeti Hedefliyoruz"

0
Güncellendi - 2019-09-17 02:53:12
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel, deplasmanda yaptıkları MKE Ankaragücü maçında çok iyi performans sergileyerek karşılaşmadan 3 puanla ayrıldıklarını ifade ederek, "Bu galibiyet, Galatasaray ile oynayacağımız maç öncesi çok iyi oldu, takıma moral oldu. Galatasaray maçına moralli başlayıp, o karşılaşmadan da galibiyetle ayrılmayı hedefliyoruz" dedi.

Spor Toto Süper Ligin dördüncü haftasında Eryaman Stadyumu'nda MKE Ankaragücü'ne konuk olan BtcTurk Yeni Malatyaspor, mücadeleyi 4-0 kazanarak, ligdeki ikinci galibiyetini aldı ve puanını 6'ya yükseltti.

Milli araya üst üste aldığı mağlubiyetlerle giren ancak milli ara sonrası aldığı galibiyetle moral depolayan sarı kırmızılılar, 22 Eylül Pazar günü 19.00'da sahasında Galatasaray ile karşı karşıya gelecek.

MKE Ankaragücü karşısında maçın başından son dakikasına kadar iyi bir mücadele ortaya koyduklarını ve haklı bir galibiyet aldıklarını ifade eden BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel, Ankara deplasmanından galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Çelikel, MKE Ankaragücü karşısında galibiyete ihtiyaçlarının olduğunu kaydederek, "Maçın ilk dakikasından son dakikasına kadar oyuncularımız iyi mücadele ettiler. Tüm futbolcularımız en iyi şekilde performansını sahaya yansıttı. Takımımız her geçen gün daha iyi bir seviyeye geliyor. Artık sahada eskisi gibi karşılayan değil oynayan bir Yeni Malatyaspor var. İlerleyen günlerde daha iyi seviyelere geleceğiz" şeklinde konuştu.

Takımın milli arayı en iyi şekilde değerlendirdiğini dile getiren Çelikel, "Milli aranın takımımıza ne kadar iyi geldiğini Ankaragücü maçında gördük. Takımımız iyi bir mücadeleyle, haklı bir galibiyet aldı. Futbolcularımız, maçın başından sonuna kadar iyi bir mücadele ortaya koydu. Bu galibiyet Galatasaray karşılaşması öncesi takıma moral oldu. Galatasaray karşısında da iyi mücadele edip, galibiyetle ayrılmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Çelikel, takım oyunu oynamaya çalıştıklarını ifade ederek, şunları söyledi: "Bütün futbolcularımızın performanslarından memnunuz. Biz bir takım oyunu oynamaya çalışıyoruz. Birey olarak değil, genel anlamda futbolcularımızın tamamından memnunuz. İnşallah bu hafta sahamızda oynayacağımız Galatasaray maçından da aynı performansı sergileriz. Galatasaray karşılaşmasında bütün taraftarımızı tribüne bekliyoruz."

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız