SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Galibiyetle Başlamak İstiyorlar

0
Güncellendi - 2016-11-11 01:54:10
Galibiyetle Başlamak İstiyorlar
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig 6. Grup ekiplerinden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, sezona galibiyetle başlamak istiyor.

Kadınlar 3. Ligi’nde ikinci sezonunu geçirecek olan Malatyalı bayanlar, iki kez üst üste bir üst lige çıkabilmek için şans yakalamış ancak Play-Off’larda istediğini sonucu alamamıştı. Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda hedefini 2. Lige yükselmek olarak belirleyen mavi kırmızılılar, istediği transferleri yapamasa da, altyapısında yetiştirdiği sporcularla grupta mücadele edecek.

Ligin ilk haftasında sahasında Elazığ Bordo Atletik Spor ile karşılaşacak olan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, Doğu’nun iki güzide takımının maçından galibiyetle ayrılarak, sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

Geçen sezon ligde iyi bir performans ortaya koyarak, grubunu birinci tamamlayan mavi kırmızılılar, aynı performansı bu sezonda sergileyerek, hedefi olan 2. Lige ulaşmanın hesaplarını yapıyor.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü’nün orta saha oyuncusu Gözde Uçar, sezona iyi başlamak istediklerini ifade etti.

Uçar, geçen sezon iyi bir performans ortaya koyduklarını, aynı performansı bu sezonda sergilemek istediklerini belirterek, “iyi bir takımımız var. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Lige hazırız. Elazığ Bordo Atletik Spor maçında iyi bir sonuç alıp, sezona iyi başlamak istiyoruz” dedi.

Genç oyuncu, hedeflerinin 2. Lig olduğuna dikkat çekerek, “İki sezondur 2. Ligi kıl payı kaçırıyoruz. Bu sezon amacımız 2. Lige çıkmak ve bunu gerçekleştireceğiz. Bende takımımın başarısı için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Bu sezon hem benim hem de takımımız için çok iyi olacak” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

bayanlarfutbol

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız