SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Galibiyetle Başlamak İstiyorlar

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:35:41
Galibiyetle Başlamak İstiyorlar
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından 44 Malatyaspor, Hatay ekibi Belen Belediyespor ile sahasında karşı karşıya gelecek.

BAL Ligi'nde 2015-2016 sezonu başladı. BAL Ligi 2. Grup'ta yer alan Malatya ekibi 44 Malatyaspor, ligin ilk haftasında sahasında Pazar günü 15.00'de Belen Belediyespor'u konuk edecek. 

44 Malatyaspor'un tecrübeli teknik direktörü İsmail Tekin, Belen Belediyespor'u yenip, sezona 3 puanla başlamak istediklerini ifade etti.

Tekin, yeni sezona sahalarında başlayacaklarını anımsatarak, "İlk maçı kendi sahamız ve seyircimiz önünde oynayacağız. İlk maçlar zorlu ve çekişmeli geçer. Belen Belediyespor'u sahamızda yenip, yeni sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" dedi.

Yeşiltepe Stadı 1 nolu sahada oynanacak olan karşılaşmayı Taner Kaya, Özkan Gündüz ve Mazlum Gülsever hakem üçlüsü yönetecek. 

Malatya'nın BAL Ligi'nde bir diğer ekibi Malatya Yeşilyurtspor ise Adıyaman 1954 Spor'a konuk olacak. Saat 15.00'da başlayacak olan karşılaşmayı İsa Durmuş, Erkan Güneş ve Ahmet Ulu hakem üçlüsü yönetecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız