SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Galibiyetle Başlamak İstiyoruz''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, Antalya kampının ardından Malatya'da yeniden topbaşı yaptı ve Elazığ maçı hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör İsmail Kartal, Pazar günkü karşılaşmada galibiyeti hedeflediklerini, bunu iyi bir futbol sergileyerek almak istediklerini söyledi.

İkinci yarı hazırlık programı doğrultusunda 2. etap Antalya kampını Bilyonercup Turnuva şampiyonluğu ile kapatan ve kupanın yanı sıra 190 bin YTL de para ödülü kazanan Malatyasporlu futbolcular, iki günlük iznin ardından Orduzu Pınarbaşı'ndaki Nurettin Soykan Tesisleri'nde toplandı ve daha sonra Elazığspor maçı öncesi ilk antrenmanını yaptı.

Malatyaspor'un Pazartesi akşamki çalışmasına yeni transferler Hakan Bayraktar, Engin ve Metin Depe'nin yanı sıra Rizespor'dan sezon sonuna kadar kiralanan Aydın Kuzu'nun da katıldığı bildirildi.

Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Kartal, Antalya'da çok iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini, ağır antrenmanlara rağmen sakat vermedikleri için mutlu olduğunu, futbolcuların bu dönemdeki performanslarının kendisini mutlu ettiğini söyledi. Antalya kampına 11-12 genç futbolcu da götürdüğünü, bunlara oynanan maçlarda şans verdiğini ve bazılarının Malatya'da da takımla birlikte çalışacaklarını belirten Kartal; Hakan Bayraktar, Metin Debe, Engin ve son olarak Aydın Kuzu transferlerinin takıma güç kattığını, 1-2 oyuncu daha alarak transferi kapatacaklarını bildirdi. Kampa katılmayan Effa defterinin kapandığını, bu futbolcunun yerine Mehmet Albayrak'ı hazırlamaya çalıştıklarını belirten Kartal, gerekirse bu bölgeye başka takviye yapılabileceği sinyalini verdi.

Pazar günkü Elazığspor maçına da değinen Kartal, iki komşu il arasında ciddi bir rekabet bulunduğunu öğrendiğini, genelde başlangıç maçlarının zor geçtiğini, ancak Pazar günkü maçı iyi bir futbol ve galibiyetle kapatarak, sonraki zorlu haftalara moralli girmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Malatyaspor, Salı günü de 11.00 ve 17.30'da başlayacak iki antrenman yapacak.

Bu arada, kulübü Altay'dan sorunlu ayrılan Metin Debe ile ilgili anlaşmazlığın, Salı günü federasyonda görüşüleceği, Malatyaspor aleyhine bir karar çıkması halinde bu futbolcuya alternatif bir ismin transferinin gündeme geleceği belirtildi. Malatyaspor'un olumlu karar beklediği, böyle bir karar çıkmaması halinde, alternatif isim olarak İstanbulspor'lu Mustafa Sert'in gündeme alınacağı öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız