SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Galibiyetle Başlamak Önemli'

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:37:31
'Galibiyetle Başlamak Önemli'
A- A+ PAYLAŞ

 Bölgesel Amatör Lig’in (BAL) ilk haftasında sahasında Belen Belediyespor’u 2-0 yenerek sezona galibiyetle başlayan 44 Malatyaspor’da Teknik Direktör İsmail Tekin, “Sezona galibiyetle başlamak önemliydi” dedi. 

Bu sezon ki hedefini “ligde kalmak” olarak açıklayan sarı-kırmızılı takımda sezonun ilk maçında ortaya koyulan futbol beğeni kazanırken, Teknik Direktör İsmail Tekin lige galibiyetle başlamanın önemine vurgu yaptı.

Belen Belediyespor karşısına 5 as oyuncusundan yoksun çıkan sarı-kırmızılılarda alt yapıdan alınan 2 genç yetenek bu karşılaşmada forma giyerken, özellikle genç Ferhat oynadığı futbolla izleyenleri kendisine hayran bıraktı.

Sezona galibiyetle başlamanın önemli olduğunu belirten Tekin, “Sezonun ilk maçları her zaman zordur. Biz de bunun bilinciyle çıktık rakibimiz karşısına. 5 oyucumuz çeşitli nedenlerden dolayı yoktu. Ama biz bir takımız. Bu hafta sahaya sürdüğümüz genç oyuncularımız da beklentilerimize cevap verdiler. Sahada çok iyi mücadele ettiler. Ancak sezon yeni başladı. Bu uzun maratonda disiplini elden bırakmadan, hep çalışarak, hafta hafta gitmeliyiz. Önümüzde bir ara var. Bu arayı en iyi şekilde değerlendirip, deplasmanda oynayacağımız Suruç Gençlik maçına galibiyet parolasıyla çıkmalıyız” diye konuştu.

SARI-KIRMIZILILAR 3 FUTBOLCUYU RENKLERİNE BAĞLADI

Öte yandan 44 Malatyaspor transfer döneminin bitmesine az bir süre kala 3 futbolcu transfer ederek kadrosunu güçlendirdi.

Sarı-kırmızılılar, İnönü Üniversitesi futbol takımından Kerem Özdemir ve eski futbolcuları Hakan Koç ile Salih Altıparmak’ı renklerine bağladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız