SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Galibiyetle Bitirmek Bizim İçin Moral Oldu"

0
Güncellendi - 2020-01-23 16:55:19
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un teknik sorumlusu Hakan Çalışkan, Demir Grup Sivasspor karşısında aldıkları galibiyetin Trabzonspor maçı öncesi kendilerine moral olduğunu söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu rövanş karşılaşmasında Demir Grup Sivasspor’u sahasında oynadığı rövanş karşılaşmasını 2-1 kazanan BtcTurk Yeni Malatyaspor, ilk maçı 4-0 kaybettiği için tur atlayamadı.

Çalışkan, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu rövanşında 2-1 üstün tamamladıkları Demir Grup Sivasspor karşılaşması sonrası yaptığı açıklamada, üst üste Süper Ligin iki önemli takımıyla karşılaştıklarını ifade ederek, “Başakşehir maçı 4-1’lik skor var ama baktığınızda her pozisyonun neticeyle sonuçlandığı ilginç bir maç oynadık. Arkasından lig lideri, her iki kulvarda da iddialı olan bir takımla karşılaştık. Daha maçın ikinci dakikasında gol yedik. Yani bu bir takımın başına gelebilecek en talihsiz şeylerden biri” dedi.

Futbolcularda son 7-8 haftadır bir mental yorgunluk olduğunu kaydeden Çalışkan, şunları söyledi:

“İkinci yarı yapılan değişikliklerle oyunu daha aktif, agresif oynayan, pozisyona giren bir takım görünüşü verdik. Belki pozisyonlarda biraz daha dikkatli olabilsek 2-1’lik sonucu daha erken yakalayabilirdik.”

Çalışkan, aldıkları galibiyetin Trabzonspor maçı öncesi kendileri için moral olduğunu ifade ederek, “Sonuçta oynadığımız takım, Sivasspor. Kupadaki iddiamızı sürdüremedik ama en azından Sivasspor galibiyetiyle bitirmek bizim için moral oldu.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • ÇÖPÇÜ (4 yıl önce)
    Yeni Malatyaspor un işi zor ,bu yazıları okuyunca , Malatyaspor kümemi düştü, şunu anlıyorum ki takimları küme düşüren taraftarıymiş.Profesyonel ligde oynayan takımının,amatör taraftarı,Futbolcu alıyorlar, satıyorlar,teknik adam alıyorlar, gönderiyorlar, yönetimi gönderiyorlar.Allah yönetime , Malatya nın duyarlı taraftarı na sabır versin..
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Çok acil forvet oyuncusuna ihtiyacımız var.chabek in yerine mutlaka özer ilk onbirde olmalı.Takımın genel durumuda çok kötü.devrearasını da boş geçirdik.Ama yönetim ve teknik heyetin rahatlığına şaşırmamak elde değil.bu iş böyle gitmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yazin olmadi devre arasi dedik snra her yanliş oynadiği topu kurtardi saygi duyduk ama bu değilki Kaleci miz iyi Acele Kaleci şart
    0
    0
    Yanıtla
  • Chabake maçın en iyisiydi adam her şeyini ortaya koydu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Apricot 1962 (4 yıl önce)
    Malatyalı hocalar artık risk alın hocalığa soyunun .Nezamana kadar ikinci planda olacaksınız sürekli maaş alacaksınız .hiç bir hocaya yardımcı antrenör olmuyorsunuz ,risk almıyorsunuz geri planda gez toz bulduğunuz sporcu varmı bari
    0
    0
    Yanıtla
  • HÜSEYİN ATICI (4 yıl önce)
    Inşallah moral olur..ama benim seyrettiğim takım sivas izin verdiği için galip geldi oynayarak degil.hele ilk yarı malatyaspor sahada yoktu.umut diye bir transferi unutalım yerden hiç kalkmadı.kirmizi kart görmek için futbolcular adeta yarışıyorlar.disiplin kalmamis.teknik direktör yok.yonetim zaten kayıp..
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut (4 yıl önce)
    Sivas 5 as oyuncusunu getirmedi Malatya ya isteseydi yine Bi 4 atardı yani. Malatya bitmiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • kaplan (4 yıl önce)
    işiniz zor abicim zihniyet değişmedikçe başarı gelmeyecektir
    0
    0
    Yanıtla
  • Apricot (4 yıl önce)
    Tebrikler insalh trabzon maci icin bir moral olur takima
    0
    0
    Yanıtla