SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Galibiyetle Dönmek İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:12:47
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulüp Basın Sözücü Selim Pilten, Hacettepespor ile oynadıkları zorlu karşılaşmadan 3 puanla ayrıldıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, Fethiyespor karşısında da 3 puan alıp, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemek istediklerini kaydetti. 

Hacettepespor karşısında ilk yarıda istediklerini oyunu sahaya yansıtmadıklarını kaydeden Pilten, "İlk yarıda istediğimiz oyun sahada yoktu ama ikinci yarıda gerçek Yeni Malatyaspor sahadaydı. 2 golle, net bir şekilde galibiyeti aldık. Her maç bizim için final niteliğinde ve bir final maçından da galibiyetle ayrıldık. Özellikle Pendikspor dışında rakiplerimizin puan kaybettikleri haftada 3 puan almak bizim adımıza oldukça önemliydi" ifadelerini kullandı. 

Pilten, sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyen taraf olmak istediklerini belirterek, "Bir üst lige şampiyon olarak çıkmak istiyoruz. Bunun içinde elimizden geleni yapıyoruz. Her maça final gözüyle bakıyoruz. İnşallah sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyen taraf biz olacağız" dedi. 

Ligin 31. haftasında Fethiyespor'a konuk olacaklarını anımsatan Pilten, "Hafta sonu deplasmanda ligde kalma mücadelesi veren Fethiyespor ile karşılaşacağız. Kolay bir maç olmayacak. Kazanmaktan başka çaremiz yok. Hacettepe maçında kazandığımız altın değerindeki 3 puanı anlamlandırmak için Fethiyespor’dan 3 puan almalıyız. Bunun için de iyi bir hazırlık döneminden geçerek eksiklerimizi gidereceğiz. Bu haftaki rakibimiz teknik adam değişikliğine gitti. Bu durum genelde takımlara olumlu yansır. Fethiyesporlu futbolcular kendilerini yeni hocalarına göstermek isteyeceklerdir. Her şeye rağmen galip gelip, taraftarlarımızı sevindirmek istiyoruz. İyi bir mücadeleyle, sahadan istediğimiz alıp, Malatya'ya mutlu bir şekilde dönmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız