SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Galibiyetlerin Devamı Gelecek"

0
Güncellendi - 2016-09-19 20:43:49
A- A+ PAYLAŞ

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u sahasında Dialiba ve Amutu’nun kaydettiği gollerle 2-0 mağlup eden Yeni Malatyaspor, liderlik koltuğuna oturdu. Dialiba’nın golünde asisti yapan Eren Tozlu, ‘İnşallah bu galibiyetlerin devamı gelecektir’ dedi.

Alınan galibiyeti değerlendiren yıldız futbolcu Tozlu, “Ligin 4.haftası geride kaldı. Sahamızda güzel bir galibiyet aldık. 4.haftada sahamızda Gaziantep temsilcisi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u konuk ettik. Rakibimiz iyi futbolculardan kurulu bir ekip. Zor maç olacağı belliydi. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da hedefe oynayan bir takım olduğunu herkes biliyor. İlk yarı biraz tutuk bir futbol oynadık. Ligde hedeflerimiz var. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında kazanmak için sahaya çıktık. İlk yarı dengede bir maç oldu. Her iki takımın gol pozisyonu bulmakta zorlandı. İkinci yarı ise fırtınalar estiren bir Yeni Malatyaspor sahada vardı. İkinci yarıda golü bulan taraf biz olduk. Rakibimizin kaçırdığı birkaç pozisyon var. Fakat şans bizden yanaydı. Güzel bir galibiyet oldu. İnşallah devamı gelir. Mutluyuz. Önümüze maç maç bakıyoruz. Önümüzde şimdi bir kupa maçı var. Ona konsantre olacağız” diye konuştu.

Ligin henüz başında olduğunu belirten Tozlu, şunları söyledi:

“Daha ligin henüz başındayız. Ne olacağı belli olmaz. Konuşmak için çok erken. Ligde çok iyi takımlar var. İyi transferler yapmış ekipler var. Bizde de iyi futbolcular var. Kadroda oluşan rekabet, Yeni Malatyaspor’a yarayacak. Bu ligde o gün kim günündeyse, o kazanıyor. Kadro kalitesi pek etkili olmuyor diyebilirim. Örneğini Denizlispor-Sivasspor maçında gördük. Ligin sonunda istediğimiz yere gelmek istiyoruz. Önümüzde şimdi Altınordu gibi zor bir ekip var. İyi hazırlanıyoruz. Deplasmanda galip gelerek, ligdeki çıkışımızı sürdürmek istiyoruz.”

Alınan üç puanı taraftarlara armağan eden Eren Tozlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ligde 4.hafta geride kaldı. İki iç saha ve dış saha maçı çıkardık. İç sahada ve dış sahada taraftarlarımız bizleri yalnız bırakmıyor. Özellikle iç sahada tribünler neredeyse dolu oluyor. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında da taraftarlarımız üstüne düşeni fazlasıyla yaptı. Onları mutlu ettiğimizi düşünüyorum. Bizleri yalnız bırakmayan ve 90 dakika desteklerini esirgemeyen bu taraftarımıza, üç puanı hediye etmek istiyoruz. Onlar her şeyin en güzelini hak ediyor” şeklinde konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız