SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Galibiyetten Başkan Düşüncemiz Yok"

0
Güncellendi - 2016-12-09 02:02:58
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig 6. Grup takımlarından Malatya Bayanlar Spor Kulübü’nün başkanı Doğan Çelebi, hafta sonu sahalarında oynayacakları Kahramanmaraş Anadolu Gençlik Spor maçında tek düşüncelerinin 3 puan olduğunu söyledi.

Bu sezon 6. Grup’ta yer alan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, dört haftalık bölümde 3 galibiyet, 1’de beraberlikle 10 puan topladı. Altyapıda yetişen sporcuların ağırlıklı olduğu bir kadroyla bu sezon 2. Lige yükselmek için mücadele eden kırmızı mavililer, dört haftalık bölümde ortaya koydukları performansla gelecek adına umut verdi.

Geride kalan iki sezonda Play-Off’ta yer almasına karşın 2. Lige yükselme başarısını gösteremeyen Malatya Bayanlar Spor Kulübü, bu sezon yeni oyuncu transferi gerçekleştirmeden yolunda devam ediyor. Altyapıda yetişen ve profesyonel takımın kadrosuna dahil edilen oyuncularla ligde yer alan mavi kırmızılılar, alınan sonuçlara göre kadrosuna yeni oyuncular katmayı da planlıyor.

“SEZONA İYİ BAŞLADIK”

Kulübün başkanı Doğan Çelebi, sezona iyi başladıklarını ifade ederek, 4 haftalık bölümde 10 puan topladıklarını belirtti.

Çelebi, grupta dört hafta sonunda 3 galibiyet, 1’de beraberlik aldıklarını anımsatarak, “Kulübü kurduğumuz günden buyana bizim için altyapının önemli olduğunu dile getirmiş ve bu noktada önemli çalışmalar yapmıştık. Geldiğimiz süreçte altyapının bizim için ne kadar önemli olduğu ortaya çıktı. Bu sezon altyapımızda yetişen sporcuların ağırlıklı olduğu bir kadroyla grupta hedef mücadelesi veriyoruz. İlk defa forma giyen, ilk defa profesyonel takımda oynayan sporcularımızın mutlulukları aslında bizi bir anlamda hedefimize ulaştırdı. Onların ortaya koydukları mücadele, hırs ve azimleri bizleri mutlu ediyor. Tabi ligde 4 hafta geride kaldı. 10 puan topladık, namağlup yolumuza devam ediyoruz” diye konuştu.

“DURUMA GÖRE TRANSFER OLABİLİR”

Altyapıdan A takıma katılan oyuncuların kısa sürede uyum sağladıklarını kaydeden Çelebi, takımda iyi bir uyum olduğunu ve bunun saha sonuçlarına da en iyi şekilde yansıdığını belirtti.

Çelebi, takımdan önce iyi bir aile olduklarını kaydederek, şunları söyledi: “Kurulduğumuz günden buyana büyük bir aile olduk. Takımımızda iyi bir arkadaşlık ortamı var. Kadromuzda bulunan tecrübeli futbolcularımızla, altyapıdan kadroya dahil ettiğimiz oyuncular arasında kısa sürede iyi bir uyum olduğunu gözlemledik. Bu uyum sahada da en güzel şekilde kendisini belli ediyor. İyi gidiyoruz. Ligde 4 hafta geride kaldı ve maç fazlasıyla liderlik koltuğundayız. Amacımız iyi gidişi sürdürüp, bu senede Play-Off’larda yer almak. Bu sezon kadromuza yeni oyuncu katmadık ama kadrodan giden birçok futbolcu oldu. Durumumuza bakacağız. Maddi anlamda da sıkıntı yaşamazsak, transfer yapabiliriz.”

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız