SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Galip Gelebilirdik'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Malatyaspor, gruptaki ikinci maçında kendi sahasında İnegölspor ile 0-0 berabere kaldı. Kulüpte, kaçan galibiyetin üzüntüsü yaşanıyor.

Grupta oynadığı iki maçta da berabere kalmalarını değerlendiren Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Mustafa Korkmaz, yaptığı açıklamada, "Bu kulübe destek verildiği takdirde bu çocukların neler yaptığını ve bundan sonra da neler yapabileceklerini herkes görüyor. Herkes takımı seyretti. Bizim hakikaten bir şey söylememize gerek yok. Çocuklar saha da neler yaptıklarını gösterdiler. Buradan tekrar Malatya Belediye Başkanımız Ahmet Çakır'a teşekkür ediyorum. Bize şuan için tek maddi desteği verdiler. Ancak bu yeterli değil. İstanbul'da randevu bile alamadığımız iş adamlarımız var. Ben inanıyorum ki, bu maçtan sonra çok şey değişecektir. Cuma günü Bayrampaşa ile karşılaşacağız. Malatyalı taraftarlarımızdan da bizlere destek vermelerini bekliyoruz" dedi.

Teknik Direktör Mustafa Taşar (fotoğraftaki) ise, "Mücadeleye dönük bir oyun oldu. Tam olarak oyun anlamında istediğimizi ortaya koyamadık. İkinci yarıda istediklerimizi sahaya yansıtabildik. Bizim adımıza mücadeleye dönük bir oyun oldu. Galip gelebilecek taraftık ancak 1 puanla sahadan ayrıldık. Şimdi önümüzdeki Bayrampaşa maçına bakacağız" diye konuştu.

Takım kaptanı Mehmet Yoldaş ise, iyi mücadele ettiklerini kaydederek, "İnegölspor ligin iyi takımlarından ve şampiyonluk parolasıyla lige başladılar. 1 puan aldığımız için mutluyuz. Önümüzde Bayrampaşa maçı var. Taraftarlarımız gelip, bizi desteklesinler" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız