SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Galip Gelmek İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:03:51
A- A+ PAYLAŞ

 

 

Üniversiteler Arası Futsal Ligi E Grubu'nda mücadele eden Malatya İnönü Üniversitesi, ligin üçüncü haftasında Ordu Üniversitesi ile karşılaşacak. 
 
Ligde, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi ve Kars Kafkas Üniversitesi ile oynadığı karşılaşmalarını kazanarak, 2'de 2 yapan İnönü Üniversitesi, Ordu Üniversitesiyle sahasında karşı karşıya gelecek. İlk defa seyircisinin önüne çıkacak olan İnönü Üniversitesi Futsal takımı, galibiyet serisini 3 maça çıkarmayı hedefliyor. Takım antrenörü Murat Kayapınar, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, iyi bir ekip olduklarını ve galibiyet serisini sürdürmek istediklerini söyledi. Kayapınar, lige iyi başlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, "Ligin ilk maçında Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi ile deplasmanda karşılaştık. Karşılaşmadan 8-5 üstün ayrıldık ve lige iyi bir başlangıç yaptı. Ardından Kars Kafkas Üniversitesi deplasmanına gittik. Zorlu mücadeleden 7-6 üstün ayrılmasını bildik. Şuanda 2'de 2 yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Önümüzde Ordu Üniversitesi ve ardından Gaziantep Üniversitesi karşılaşmaları var. Bu iki karşılaşmayı sahamızda oynayacağız. Amacımız bu iki karşılaşmayı da kayıpsız geçmek" dedi. İnönü Üniversitesi - Ordu Üniversitesi karşılaşması 31 Mart Cumartesi günü İnönü Üniversitesi Spor Salonu'nda oynanacak. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız