SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Galip Gelmemiz Gerekiyordu"

0
Güncellendi - 2017-09-25 00:42:34
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un orta saha oyuncusu Aytaç Kara, mücadelelerine devam edip, istedikleri sonucu alarak, takımı güzel yerlere taşıyacaklarını söyledi.

Kardemir Karabükspor’u deplasmanda 4-2 yendikleri karşılaşma sonrası açıklamada bulunan tecrübeli orta saha oyuncusu, “Bizim için çok zor bir haftaydı. Şansız mağlubiyetle ve puan kayıplarımız oldu. Bu mağlubiyet ve puan kayıplarını telafi etmek için Kardemir Karabükspor karşılaşması bizim için büyük bir önem taşıyordu. Buna göre de yoğun bir şekilde Kardemir Karabükspor maçına çalıştık. Maça güzel hazırlandık ve istediğimiz galibiyeti aldık. Bütün arkadaşlarımı kutluyorum” şeklinde konuştu.

Kara, önemli bir galibiyet aldıklarına dikkat çekerek, şunları söyledi:

“Belki iyi bir oyun olmadı ama iyi mücadele ettik. Kardemir Karabüksporlu futbolcu arkadaşlarımı da kutluyorum. Onlarda çok iyi mücadele etti. Bu zemine rağmen iki takım futbolcuları da gerçekten güzel bir mücadele ortaya koydu. Zemin topraktı. Buna rağmen iyi bir mücadele vardı. İki takım oyuncularına da teşekkür ediyorum. Biz, bu maç için bayağı iyi hazırlandık. Galip gelmemiz gerekiyordu. Çünkü zorlu bir ligde mücadele ediyoruz. Ligin alt sıralarında kalmak her zaman sıkıntılıdır. Bu 3 puanı Malatya camiasına armağan ediyoruz. Bizi desteklemeye gelen taraftarlarımıza da teşekkür ediyoruz. Bu galibiyeti taraftarlarımıza da armağan ediyoruz. İnşallah mücadelemize devam edip, üzerine koyarak, Malatyaspor’u güzel yerlere taşırız.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Artık ortaları iyi yapmaya başladı, galiba bu konuda uyarı aldı.
    0
    0
    Yanıtla