SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gannuşi Yeşilyurt Belediyesi'nde

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:57:25
Gannuşi Yeşilyurt Belediyesi'nde
A- A+ PAYLAŞ

4. Malatya Anadolu Kitap Fuarına katılmak üzere Malatya'ya gelen Tunus eski Başbakanı ve Nahda Hareketi Lideri Raşid El Gannuşi Yeşilyurt Beelediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı makamında ziyaret etti.

Yeşilyurt Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete, Gannuşi’nin yanı sıra Mısır Eski Kalkınma Bakanı Yahya Hamid, Nahda Hareketi Milletvekili Suphi Atik, Nahda Hareketi liderlerinden Habip El Melevzi, AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP Malatya Milletvekili adayları Taha Özhan ve Nurettin Yaşar, Malatya’nın Kanaat önderlerinden Zekeriya Şengöz katıldı.

Samimi ve sıcak bir ortamda karşılıklı sohbetlerle devam eden ziyarette Ganuşi’yi ağırlmaktan mutluluk duyan Başkan Polat, “Gannuşi ve ekibi Yeşilyurt Belediyemizi ziyarete geldiler. Kendilerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 

Tunus eski Başbakanı ve Nahda Hareketi Lideri Raşid El Gannuşi ise Malatya’da olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek gösterilen ilgi ve misafirperverlikten dolayı teşşekür etti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız