SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Garajların İnşası Sürüyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:36:47
Garajların İnşası Sürüyor
A- A+ PAYLAŞ
 
Salköprü Mahallesi’nde inşa edilen Yeni Arapgir Garajı'nın Malatya’nın kuzeyinde bulunan bazı ilçe ve beldelerden gelecek araçlara hizmet vereceği belirtilirken, inşaatın yüzde 60’ının tamamlandığı bildirildi. 
 
Belediye Basın Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Yeni Arapgir Garajı, Arapgir ve Kuluncak ilçelerinin yanı sıra, Hekimhan civarındaki beldeler ile Darende’ye bağlı Ayvalı beldesinin toplu taşıma araçlarına hizmet verecek. Yeni garajın hizmete girmesiyle birlikte vatandaşlar, daha rahat ve kaliteli ulaşım imkanına kavuşacak. Yaklaşık 5 bin metrekarelik alan üzerine kurulan yüzde 60 seviyesinde tamamlanan garajda, 4 blok halinde 24 işyeri yapılıyor. Ayrıca, zabıta ofisi, bay-bayan lavabo Wc’leri ile güvenlik odası bulunuyor” denildi.
 
Belediye Başkanı Ahmet Çakır, mevcut Arapgir Garajı’nda hem yerin dar olması hem de işyerlerinin yetersiz olması nedeniyle esnaf ve vatandaşların sıkıntı yaşadığının altını çizerek, “Yeni garajın hizmete girmesiyle bu sorunlar ortadan kalkmış olacak. Kuzeyden gelen araçların burada toplanmasıyla da şehir trafiği rahatlatılmış olacak” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız