SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Garantilemek İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:20:01
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’un idari menajeri Selçuk Günaydın, zorlu Ofspor deplasmanından 1 puanla döndükleri için mutlu olduklarını kaydetti. 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta ligin 30. haftasında deplasmanda Trabzon ekibi Ofspor ile karşılaşan Yeni Malatyaspor, karşılaşma sonrası Malatya’ya döndü. Ofspor maçı sonrası 1 günlük izne ayrılan teknik heyet ve futbolcular, Salı günü Nurettin Soykan Tesisleri’nde toplanarak, İnegölspor maçının hazırlıklarına başlayacak.

Ofspor maçıyla ilgili değerlendirmede bulunan Yeni Malatyaspor Kulüp İdari Menajeri Selçuk Günaydın, play off yolunda emin adımlarla ilerlediklerini kaydederek, zorlu Ofspor deplasmanından alınan 1 puanın kendileri için önemli olduğunu ifade etti.

Günaydın, küme düşme hattından uzaklaşmak isteyen Ofspor’dan alınan 1 puanla play off’u büyük oranda garantilediklerini belirterek, “Ofspor, küme düşme hattından uzaklaşmak için mücadele ediyor. Bu anlamda deplasmanda zorlu bir karşılaşma oynadık. İki takımda pozisyonlar yakaladık. Biz daha çok pozisyona giren ekiptik ama golü bulamadık. Neticede de zorlu maçtan 1 puan çıkarmasını bildik” dedi.

Ligin 31’nci haftasında Bursa ekini İnegölspor ile sahalarında karşılaşacaklarını anımsatan Günaydın, “Play off’a giden yolda rakiplerimizden daha avantajlı bir durumda bulunuyoruz. Ama biz her halükarda matematiksel olarak play off’u garantilemek istiyoruz. Bu anlamda da önümüzde 4 maçımız kaldı. Bu maçlardan en önemlisini de İnegölspor ile sahamızda oynayacağız. Bu karşılaşmadan puan ya da puanlarla ayrılıp, artık play off’u düşünmek istiyoruz” diye konuştu.

Forvet oyuncusu Okan Öztürk’ün sakatlığıyla ilgili de bilgiler veren Günaydın, “Okan’ın tedavisi Ankara’da devam ediyor. Bugün yapılacak olan kontroller sonrasında oyuncumuzun Malatya’ya dönerek, düz koşulara başlamasını bekliyoruz. Bu oyuncumuzu İnegölspor maçında da dinlendireceğiz” ifadesini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız