SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Garantilemek İstiyoruz'

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:42:27
'Garantilemek İstiyoruz'
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da, cezalı olan Teknik Direktör Cafer Aydın'sız çıkılan Çankırıspor karşısında alınan 3 puanın sevinci yaşanıyor. 

Karşılaşma sonrası açıklamada bulunan Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Ertan Mumcu, "Çok önemli bir maçtı. Galip geldiğimiz için mutluyuz. Ligin son haftaları ve sürpriz sonuçlar alınabilecek maçlar oynanıyor. Tarsus İdman Yurdu ile geçen hafta talihsiz bir maç oynadık. Orada galip gelmememiz için her şey yapıldı. Hocamız tribüne gönderildi, bir futbolcumuz kırmızı kartla dışarı atıldı ve bir penaltımız verilmedi. Tarsus İdman Yurdu karşısında aldığımız mağlubiyet sonrası Çankırıspor maçı daha büyük önem taşıdı. Seyircimizden mahrum oynadık ama kazanmasını bildik" dedi.

Mumcu, kalan 2 haftada enteresan sonuçların çıkabileceğini ifade ederek, "Bu grubun şampiyonu ve Play-off'a gidecek olan takımları son 2 haftada belli olacak. Kartalspor maçını kazanıp, Play-off'u garantilemek istiyoruz. Kartalspor maçını da seyircisiz oynayacağız. Çankırıspor maçında seyircimizin eksiğini çok hissettik. Artık 2 hafta kaldı. Play-off'ta sonuna kadar devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Yeni Malatyaspor Yardımcı Antrenörü Sinan Alkış (sol baştaki), Kartalspor maçını kazanıp, Play-off'u garantilemek istediklerini belirterek, "Bizim amacımız golü erken bulup, rahatlamak ve daha bir özgüvenle oynamaktı. Fakat gol gelmeyince baskı arttı. İkinci yarıda baskıyı daha da artırdık. İlk golü bulduk ve ikinci golde hemen ardından geldi. Golleri bulduktan sonra oyunu tamamen forse ettik. 2-0'dan sonra daha iyi bir oyun ortaya çıktı. Dilerim Kartalspor maçıyla birlikte Play-off'a kalmak istiyoruz. Play-off'ta da Malatyamızı en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz" diye konuştu.

ÇANKIRISPOR CEPHESİ

Çankırıspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz, 1 puanın bile kendileri için önemli olduğu haftada sahadan mağlubiyetle ayrıldıkları için üzgün olduklarını kaydetti.

Önlerinde Tarsus İdman Yurdu maçının olduğunu anımsatan Yılmaz, "Rakiplerimizin puan kaybettiği haftada 1 puan bile bizim için değerliydi. Ama istediğimizi alamadık. Çok üzgünüz. Önümüzde Tarsus İdman Yurdu maçı var. O maçı kazanmamız lazım" dedi.

YENİ MALATYASPORLU FUTBOLCULAR PLAY-OFF'U DÜŞÜNÜYOR

Yeni Malatyaspor sağ bek oyuncusu Necdet Kaba, Kartalspor maçını kazanıp, Play-off'u garantilemek istediklerini dile getirerek, "Maça iyi başladık. Üst üste pozisyonlar bulduk. Ama gol gecikince biraz sıkıntı oldu. Ama biz kazanacağımızı biliyorduk. Rakibimizin dayanacak gücü yoktu. İkinci yarıda oyunu forse edince golde kaçınılmaz oldu. Maçı 2-0 kazandık. Önümüzde Kartalspor maçı var. O maçı da kazanıp, Play-off'u garantilemek istiyoruz. Çünkü takımların puanları birbirine çok yakın. Aksi bir sonuçta işler çok farklı bir boyuta gelebilir. O nedenle Kartalspor maçını kazanıp, Play-off'a hazırlanmaya başlayacağız" ifadelerini kullandı.

Yeni Malatyaspor forvet oyuncusu Coşkun Yılmaz ise, Çankırıspor maçını kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, "İsterdik ki bu galibiyeti taraftarlarımızla kutlayalım ama seyircimizden yoksun oynadık. En azından dua ve gönüllerin bizimle olduğunu biliyoruz. Yaşam mücadelesi veren bir takımla oynadık. Geçen hafta Tarsus İdman Yurdu karşısında kötü bir mağlubiyet aldık. Ne olursa olsun almamamız gereken bir mağlubiyetti. Bu seferde küme düşme potasında olan bir takımla karşılaştık. Haddimizi bilerek oynadık. Rakibimizin durumuna bakmadan oynadık. Maça kontrollü başladılar. Bizi üzerilerine çekerek, kontra ataklarla etkili olmaya çalıştılar. Biz buna imkan vermedik. İkinci yarıda rakip kaleye yüklendik ve istediğimiz golleri bulduk. Güzel bir galibiyet oldu. Takım olarak yükselen bir form grafiğimiz var. Son 6 maçta 5 galibiyet aldık. İnşallah Play-off'a kadar aynı ciddiyet ve azimle çalışacağız. Play-off'ta da iyi mücadele edip, PTT 1. Lig'e çıkmak istiyoruz. Mutlu sona ulaşacağımıza inanıyoruz. Futbolcular olarak bir üst ligi hedefliyoruz. Herkes Play-off'ta başarılı olacağımıza yürekten inanıyor" şeklinde konuştu.

FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız