SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Garantilemek İstiyoruz..'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor, 24 Nisan Pazar günü deplasmanda oynayacağı Çorumspor karşılaşması için karayoluyla Çorum'a gitti.

Grupta son 6 karşılaşmasını kazanarak, beşinci sıraya yükselen sarı siyahlı takım kalan son 3 maçını da kazanarak, play-off'a kalmayı hedefliyor. Cafer aydın ile 7 haftada 18 puan toplayan Yeni Malatya Spor, Çorumspor'u deplasmanda yenerek, sahasında oynayacağı Gebzespor maçına rahat çıkmak istiyor.

Yeni Malatya Spor'da teknik direktör Cafer Aydın, futbolcuları rehavete karşı uyarırken, Öorumspor karşılaşmasının kendileri için büyük önem taşıdığını kaydetti. Aydın, kalan 3 haftanın play-off yolunda büyük önem arz ettiğini belirterek, "Play-off'u garantilemek istiyoruz. Bu nedenle Çorumspor karşılaşmasından mutlak 3 puanla dönmeliyiz" dedi.

Öte yandan Yönetim Kurulu Üyesi Şahin Özer, Çorumspor maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Özer, iyi bir galibiyet serisi yakaladıklarını ifade ederek, Çorumspor maçından da galibiyetle ayrılacaklarına inandıklarını söyledi. Özer, kritik bir haftaya girdiklerini kaydederek, "Çorumspor maçı hem zorlu hem de stresli olacak. Çorumspor'da play-off hedefi olan bir takım. Bu nedenle karşılaşma bir hayli stresli geçecek. Ancak biz iyi bir ekibiz. Ayağa iyi top yapan, sahada iyi mücadele eden bir takımımız var. İnşallah Çorumpsor deplasmanından 3 puanla dönerek, play- off'u garantileyeceğiz" diye konuştu.

Futbolcuların hırslı ve istekli olduklarını ifade eden Özer, futbolcularımızın gözlerindeki ışıltıyı görmemek mümkün değil. Hepsi play-off'a kalacaklarına yürekten inanıyor. En önemlisi de bu. Taraftarlarımızın da büyük destekleriyle play-off'a kalacağız" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız