SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gar'da Tren Kazası: 8 Yaralı

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:12:30
Gar'da Tren Kazası: 8 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Elazığ’da yük treni ile yolcu treni kafa kafaya çarpışması sonucu 8 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, saat 22.30 sıralarında Elazığ Merkeze bağlı Yolçatı tren istasyonunda giriş işaretleri ve sinyalleri kapalıyken, Adana'dan gelen 61502 sefer sayılı yolcu treni, istasyonda bekleyen 53002 sefer sayılı yük trenine çarptı. Kazada 2 tren personelli olmak üzre toplam 8 kişi yaralandı. Kazada yaralananlar, Elazığ'daki, hastanelere kaldırıldı. 

Kaza sonrası Elazığ Sivil savunma ekipleri ve Elazığ Belediyesi ve 112 Ambulansları olay yerine gelerek kazazedelere yardımcı oldu. Sivil savunma ekipleri, kazada birbirine giren trenleri ayırmak için uzun süre çaba gösteri. 

Kazayı yara almadan atlatan yolcular, önce bir ses geldiğini daha sonra da camların kırıldığını ve çok sayıda yaralananların olduğunu belirtiler. 

Malatya TCDD'den gelen görevliler ile jandarma ekiplerinin başlattığı soruşturma devam ediyor.

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız