SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gardiyanın Aracında Esrar!..

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:19:31
Gardiyanın Aracında Esrar!..
A- A+ PAYLAŞ

Jandarma ekiplerince yapılan çalışmada, cezaevi gardiyanı 24,5 kilo esrarla yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Akçadağ’ın Doğanlar köyü mevkiinde, Akçadağ İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş ekiplerince gerçekleştirilen uygulamada, E.M. (43) adlı şahsın yönetimindeki otomobilde arama yapıldı. Aramada, 1 buçuk kilo toz ve 23 kilo da kubar olmak üzere toplam 24,5 kilo esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan E.M.’nin, Kırşehir Cezaevi'nde gardiyan olduğu ve esrarla birlikte yakalandığı esnada resmi elbise giydiği öğrenildi. Gardiyan E.M., tutuklanarak Malatya E Tipi Cezaevi’ne gönderildi.

Bu arada, jandarma ekiplerince gerçekleştirilen uygulama esnasında, Diyarbakır’dan Ankara’ya giden yolcu otobüsünde yapılan aramalarda ise, A.A. (43) adlı şahsa ait valiz içerisinde 15 kilogram esrar ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

KAÇAK SİGARA..

Öte yandan Jandarma ekiplerince yapılan 3 ayrı çalışma sonucunda toplam 9 bin 20 paket kaçak sigara ele geçirildi. 

Jandarma ekiplerince yol kontrol ve aramalar sonucunda Kale ilçesinde 6 şüpheliden 2 bin 750 paket kaçak sigara ve 1 şüpheliden 1kilo 500 gram esrar maddesi elde edilirken, Darende ilçesinde 1 şüpheliden 800 paket kaçak sigara ve Akçadağ ilçesinde 5 şüpheliden 6 bin 500 haket kaçak sigara elde edildi.

Şüpheliler hakkında adli işlem yapıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız