SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Garip Bir Soygun Girişimi!

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:19:51
Garip Bir Soygun Girişimi!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da özel bir banka şubesine giren emekli gazi, elindeki elektroşok cihazıyla banka soymak istedi.

Malatya’da özel bir banka şubesinde yaşanan olayda, emekli gazi olduğu öğrenilen H.Y.D. (62), banka şubesinin kapanmasına kısa bir süre kala içeri girerek ticari gişelere gitti. Kimsenin olmadığı sırada iddiaya göre elindeki elektroşok cihazı ile veznede bulunan kadın görevliyi etkisiz hale getirmek isteyen H.Y.D., gişe görevlisinin şoka girmesiyle hiçbir şey almadan bankadan ayrıldı.

Bu sırada yaşadığı şoku atlatan gişe görevlisi durumu hemen banka görevlilerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri güvenlik kamera kayıtlarını inceledi ve şahsın kimliğini kısa sürede tespit etti. Savcılık kararı ile birlikte şahsın evine giden polisler evde bulunan H.Y.D’yi gözaltına aldı. Şahsın ilk sorgusunda banka soyma girişimini kabul etmediği ve olayı şaka olsun diye yaptığını söylediği ileri sürüldü.

Polisteki sorgusunun ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen şahıs, tutuklanarak Malatya E Tipi Cezaevi'ne gönderildi. Şahsın, maddi durumunun iyi olduğu ve ailesi tarafından da böyle bir girişimde bulunmayacak bir kişi olduğu belirtildi. Ancak neden böyle bir girişimin yaşandığı konusunda başlatılan soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız