SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Garnizon Komutanı Vali'yi Ziyaret Etti

0
Güncellendi - 2016-08-11 17:25:17
Garnizon Komutanı Vali'yi Ziyaret Etti
A- A+ PAYLAŞ

2'nci Ordu Kurmay Başkanlığı ve Malatya Garnizon Komutanlığı görevine atanan Tümgeneral Asım Kocaoğlu, Vali Mustafa Toprak’ı makamında ziyaret etti.

2'nci Ordu Kurmay Başkanı ve Malatya Garnizon Komutanı Tümgeneral Asım Kocaoğlu, göreve başlaması münasebeti ile Vali Toprak’a nezaket ziyaretinde bulunduğunu belirterek, kendilerini kabullerinden dolayı Vali Toprak’a teşekkür etti.

Vali Toprak, 2'nci Ordu Kurmay Başkanı ve Malatya Garnizon Komutanı Tümgeneral Kocaoğlu’na ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek görevinde başarılar diledi.

Tümgeneral Kocaoğlu, Vali Toprak ile bir süre görüştükten sonra Valilik makamından ayrıldı.

Bülten

Pano02

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız