SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Garson Kadınların Kavgası

A- A+ PAYLAŞ

Cezmi Kartay Caddesi’nde garsonluk yapan kadınlar arasında çıkan kavgaya polis müdahale ederken, gece yarısı meydana gelen ve bir garson kadının da karıştığı bir başka kavgayla ilgili soruşturmanın da sürdüğü bildirildi.

GARSON KADINLAR..
Polise başvuran 21 yaşındaki Bursa doğumlu D.Ş. adlı kadın, Cezmi Kartay Caddesi’nde garson olarak çalıştığı işyerinde, kendisi gibi garson olarak çalışan 22 yaşındaki Silvan doğumlu Z.C. adlı kadın ile işyeri sahibi 46 yaşındaki T.K. adlı şahsın hakaretine uğradığını, tehdit edildiğini ve dövüldüğünü öne sürdü. İfadeleri alınan kadın ve işyeri sahibi salıverildi.

GECE..
Cezmi Kartay Caddesi’nde gece yarısından sonra 01.30 sıralarında 27 yaşında Ürgüp doğumlu G.U. adlı kadının dövülmesiyle ilgili olarak polisce 36 yaşındaki V.G., 55 yaşındaki Y.D., 43 yaşındaki E.U. ve 45 yaşındaki Z.K. adlı şahısların ifadelerinin alındığı bildirildi.

“REZİL OLMAMAK İÇİN..”
Bu arada, Başharık’taki Vakıf Parkı içerisinde meydana geldiği öne sürülen olayla ilgili ifadesi alınan 23 yaşındaki P.A. adlı bayan, daha önce erkek arkadaşı olan ancak anlaşamadıkları için 3 ay önce ayrıldığı 26 yaşındaki Y.E.E. adlı şahısla Cengiz Topel Caddesi’nde karşılaştıklarını, şahsın kendisiyle tekrar arkadaş olmak istediğini söylediğini, kabul etmediğini, ısrar etmesi üzerine “rezil olmamak için” konuşmayı kabul ettiklerini ve parka gittiklerini, konuşurken bu şahsın telefonunu aldığını, rehberini ve mesajlarını kontrol ettiğini, kim kartını çıkartarak kendisine verip, telefonunu alarak “çekip gittiğini” polise anlattı ve şikayetçi oldu. Polis Y.E.E.’yi arıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız