SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gasp Edip, Komaya Soktular

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:34:31
Gasp Edip, Komaya Soktular
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir kişinin dövülerek hayati tehlike kaydedecek şekilde yaralanması ile sonuçlanan gasp olayı iddiası ile 3 şüpheli tutuklandı.

Olay şöyle gelişti; alacak-verecek meselesi nedeniyle Fırat Mahallesi Eski Devlet Hastanesi yanında buluşan B.B. adlı şahıs ile şüpheliler V.F., M.C. ve Ş.K. adlı şahıslar, burada bir süre tartıştılar.

BODRUM KATA GÖTÜRÜP, DÖVDÜLER 

Tartışma sonrasında şüpheliler V.F., M.C. ve Ş.K. zorla B.B. adlı şahısı alarak, yakın mevkide bulunan bir apartmanın bodrum katına götürdüler.

Bodrum katta  V.F., M.C. ve Ş.K. adlı şüpheliler, burada B.B.’ye sopalarla saldırarak, üzerindeki bin TL parayı aldılar. Şüphelilerin saldırısı sonucunda B.B.’nin vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluştu ve şüpheliler ağır yaralanan B.B.’yi bırakarak kaçtılar.

BİLİNÇİ KAPALI HALDE HASTANEYE

Yakınları tarafından Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırılan B.B.’nin yapılan muayenesinde bilincinin tam açık olmadığı ve uğradığı saldırı nedeniyle sağlıklı bilgi veremediği görüldü. B.B., burada hayati tehlike kaydı ile yoğun bakıma alındı.

GENİŞ ÇAPLI SORUŞTURMA 

Olayın ortaya çıkması üzerine Asayiş Şubesi Gasp Bürosu ekipleri geniş çaplı bir soruşturma başlattılar.  Asayiş Şubesi’nin yoğun çalışmaları üzerine olaya karışan V.F., M.C. ve Ş.K. adlı şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı.

Asayiş Şubesindeki sorgularının ardından dün öğlen saatlerinde Adliyeye sevk edilen V.F., M.C. ve Ş.K. adlı şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

Yoğun bakımdaki B.B.’nin ise tedavisinin devam ettiği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız