SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gasp İddiasına Tutuklama

A- A+ PAYLAŞ

Aslantepe Caddesi’nde bıçak tehdidiyle 13 yaşındaki çocuğun 6 lira 75 kuruş parası ile gümüş zincirli tespihini aldığı iddiasıyla hakkında işlem yapılan 18 yaşındaki N.K. tutuklandı. Mağdur G.A.’nın şikayetçi olmamasına rağmen, üzerinden çakı ile tespih çıkan şahsın cezaevine gönderildiği bildirildi.

DİĞER OLAYLAR..
Fırat Mahallesi’nde öğle saatlerinde meydana gelen olayla ilgili ifadesi alınan 45 yaşındaki F.Ö. adlı kadın, evinde otururken balkondan sesler duyduğunu ve çıktığında 1 adet mutfak tüpünün olmadığını gördüğünü, dışarı baktığında 18-19 yaşlarında 3 şahsın tüple birlikte kaçtığını fark ettiğini bildirdi ve şikayetçi oldu. Polis şahısları bulmaya çalışıyor.

Atatürk Caddesi’nde işyeri bulunan 34 yaşındaki H.Y. adlı şahıs, işyerine gelen 38 yaşındaki R.E. adlı kadın ve 13 yaşındaki kız çocuğu E.E.’nin işyerinden malzeme çalarken yakaladığını, çantalarından toplam 34 lira değerinde iç giyim ve kırtasiye malzemesi çıktığını polise anlattı, ancak şikayetçi olmadı. Polis olayla ilgili araştırmaya başladı.

Tevfik Temelli Caddesi’nde 27 yaşındaki C.A.’ya ait işyerinden toplam değeri 150 lira olan 4 torba patates çalanlar aranıyor.

Zafer Mahallesi’nde 39 yaşındaki T.T. adlı şahsın evinin önüne parkettiği 44..956 plakalı aracının ön ve arka plakaları çalındı.

Polise başvuran 22 yaşındaki C.D., İnönü Üniversitesi’ne gittiğini ve otobüsten inerken, ceketinin cebinde olan ve içerisinde 13 lira para, öğrenci kimliği ile banka kartı bulunan cüzdanının çalınmış olduğunu fark ettiğini bildirdi.

76 yaşındaki E.S. adlı kadın da, Yeni Cami civarında yürürken cüzdanının olmadığını fark ettiğini, 68 lira parasının bulunduğu cüzdanının yankesici tarafından çalındığını polise bildirdi.

Fırat Mahallesi Aytaçpaşa Caddesi’nde 18 yaşındaki A.N.E. adlı bayan, yatak odasındaki 2 altın yüzüğün çalındığını polise bildirdi.

Çöşnük Mahallesi Mehmet Buyruk Caddesi’nde oturan 51 yaşındaki M.Ş., eşinin içerisinde 4 çeyrek altın, 6 lira para, cep telefonu, kimlik ve kredi kartının bulunan kol çantasının çalındığı gerekçesiyle savcıhğa başvurarak şikayetçi oldu.

Yeşiltepe Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi’nde park halinde olan 40 yaşındaki F.B.’ye ait 34..5325 plakalı otonun 4 adet jant kapağı çalındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız