SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gasp Şüphelileri Yakalandı

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:28:28
Gasp Şüphelileri Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya'ya başka bir şehirden gelerek 3 kadının çantasını bıçak zoruyla gasp eden 2 kişi, polis ekiplerinin sıkı takibi sonucu yakalandı. 
 
Edinilen bilgiye göre, Malatya'da 3 gün içerisinde 3 kadının çantasının bıçak zoruyla gasp edilmesi, 2 kadına yönelik gasp girişiminin gerçekleşmesi üzerine polis ekipleri, bölgelere ayrılarak şüphelileri bulmak için çalışma başlattı. Kadınların verdiği eşkal üzerine bir işyerinde görüntüleri elde edilen 2 gaspçıyı her yerde arayan asayiş şubesi ekipleri, gece saatlerinde devriyelerinde bazı noktalarda kadın polisleri de görevlendirdi. Otel ve pansiyonlarda kalanları da incelemeye alan polis ekipleri, 2
gaspçıyı bir pansiyonda yatarken yakaladı. Başka bir şehirden geldikleri tespit edilen O.Ö. (21) ile S.B. (17) isimli kişiler, gaspa uğrayan kadınlar tarafından da teşhis edildi. Şüphelilerin kadınların çantalarıyla birlikte, cep telefonu, para, bileklik ve kolyelerini bıçak zoruyla gasp ettikleri kaydedildi. 2 şüpheli emniyetteki sorgularının tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilirken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız