SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gayret Gösteriyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:17:01
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve TBMM Gurup Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Şahin Kuluncak ilçesini ziyaret etti. 

Beraberinde İl Başkanı Bülent Tüfenkci ve partililerle Kuluncak Belediye Başkanı Ramazan Nacar'ı makamında ziyaret eden Milletvekili Mustafa Şahin, burada yaptığı konuşmada "Biz her ne kadar iktidar partisinin milletvekili olsak da yerelde ilin, genelde ise Türkiye'nin Milletvekiliyiz. Malatya'mızda ister bize oy versin ister vermesin, ister bizim partinin çatısı altında siyaset yapsın, ister yapmasın Kuluncak gibi bir ilçemizde size bu desteği veren yüce milletimiz uygun görmüşse tabi ki siz başkanlığı sürdürmektesiniz. Vatandaşlarımızın vermiş olduğu yetkiyi bizim görmezden gelmemiz mümkün değil" diye konuştu.

“Her ne kadar farklı siyasi partilerde siyaset yapmış olsak bile gitmiş olduğumuz bölgelerde elimizden geldiğince bizim partimizden seçilmemiş olsa bile onların da mutlaka dertlerini dinlemek zorundayız” diyen Milletvekili Şahin, “Siz burada millet adına oturuyorsunuz. Biz de milletin bize vermiş olduğu yetkiyi Ankara’da kullanan bir sıfatı taşıyoruz. Elimizden geldiğince gitmiş olduğumuz bölgelerde bize oy versin veya vermesin bütün arkadaşlarımızı dinliyoruz” ifadelerini kullandı.

Kuluncak'a yapılan hizmetler hakkında bilgi de veren Milletvekili Şahin özetle şunları söyledi:

“Kuluncak-Hekimhan bağlantısı ayrıca Hekimhan- Malatya bağlantısı bizim için önemli.Özellikle duble yollar kapsamında Malatya- Sivas güzergahının ihalesi yapıldı. Hekimhan-Kuluncak bağlantımızın da standartları yükseltilmesi için proje çalışmaları tamamlandı.İstimlak çalışmalarıyla ilgili fizibilite çalışmaları yapılıyor. Bir iki ay içerisinde inşallah onları da bitirirler. 2013 yılı içerisinde bütün ihalelerin bitirilmesini ümit etmekteyiz.

Kuluncak'ımız, Hekimhan'ın devamı niteliğindeki sıra dağlar içerisinde maden yataklarımız ayrı bir önem taşıyor.Bu konularla ilgili şahsım olarak Meclis araştırması yapılması, hem Malatyamıza hem de Doğu Anadolu Bölgesi içersinde yer alan illerimizde maden kaynaklarımızın gün yüzüne çıkarılması için bir talebimiz vardı. Kuluncak'ımız da maden yatakları ve kaplıca suları bakımından önemli bir alt yapısı olan yer altı zenginlikleri olan bir bölgemiz. Bu konuda milletvekili olarak sizin adınıza konuları takip etmek için gayret gösteriyoruz. İnşallah bunlar da şekillendirilirse bölgemizin cazibe merkezi olması noktasında ciddi kazanımları olacak mutlaka. Biz de elimizden gelen gayreti bu meyanda göstereceğiz.”

AKP  İl Başkanı Bülent Tüfenkçi de, Kuluncak Belediye Başkanı Ramazan Nacar'a kendilerini kabul ettiği için teşekkür ederek, AKP iktidarları döneminde yapılan hizmetler hakkında bilgi verdi.

MHP'li Kuluncak Belediye Başkanı Ramazan Nacar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, çözüm sürecinin hayırlısıyla tamamlanmasını ümit ettiğini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız