SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Gayret İçerisinde Olacağız'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruz Öz, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Fuzuli Caddesi'ndeki esnafları dolaşarak sorun ve istekleri dinleyen Milletvekili Öz; "Malatya'da esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Vatandaşlarımıza teşekkür ettik. Bizlere büyük bir teveccüh gösterdiler. Malatya halkı üzerlerine düşeni yaptı. Bizlerde şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da Malatya'mızın ve Malatyalıların sorunlarının çözümü noktasında gayret içerisinde olacağız. Bu ülkede istikrarın devam etmesi açısından vermiş oldukları desteklerden dolayı da vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Malatya halkı üçüncü kez görevini ifa etmiştir. Bu dönem geçmiş dönemlerden daha da büyük bir gayret içerisinde inşallah Malatya'mızın gerek alt gerek üst yapısı her konuda daha ileri gitmesini sağlayacağız" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız