SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gayret Sarfedeceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:15:36
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili, TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla Parlamento Muhabirleri Derneği’ni ve Parlamentoda görev yapan gazetecileri ziyaret etti.

TBMM İdare Amiri Öz, ziyaretinde yaptığı konuşmada gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayarak gazetecileri her alanda önemsediklerini söyledi.

Kamuoyunun tarafsız, ilkeli ve objektif şekilde bilgilendirmesi noktasında gazetecilere önemli görevler düştüğünü kaydeden Öz, "Bu yüzden bu kutsal görevi yerine getiren gazetecilerimizin gerek hükümet olarak gerekse parlamento olarak çalışma şartlarının daha da iyileştirilmesi noktasında hep bir gayret içerisinde olduk. Bundan sonra gazeteci kardeşlerimizin geriye kalan sorunlarının çözümü noktasında elbirliği ile gayret sarf edeceğiz." diye konuştu.

Gazetecilikte önyargısız ve objektif olmanın önemli kriterler olduğunu ifade eden Öz, "Her şeyi olduğu gibi halka intikal ettirmek, halkın kendi kararını kendisi verebilmesi noktasında iradesinin sağlıklı oluşmasına katkı sağlamak ilkeli gazeteciliğin bir ürünüdür." şeklinde konuştu.

Öz, daha sonra parlamento muhabirleri ile bir süre sohbet etti. Basından Sorumlu İdare Amiri Öz'ün PMD ziyaretinde TBMM Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Başkanı Ali Özer de hazır bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız