SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Gayret Sarfediyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Doğanşehir ilçesi il genel meclisi üyeleri, çalışmaları yerinde inceledi.

Doğanşehir İl Genel Meclis üyeleri Abdurahman Doğan, Mustafa Demirtaş, beraberinde İl Özel İdaresine bağlı yol kontrol Mühendisi Rıfat Arıca, Doğanşehir Köylere Hizmet Götürme Birliği görevlisi Müslüm Demirbaş ile Eski köy Melekbaşı mezrasını ve Örencik Köyü Kurudağ mezrasında yapılan çalışmaları yerinde incelediler.

İl Genel Meclis Üyeleri Abdurahman Doğan ve Mustafa Demirtaş, yaptıkları açıklamada, "2004 yılından bu yana Doğanşehir ilçemizde 28 köy 90 mezra ve 6 kasaba birde merkezde çalışma programları yapılmıştır. Bugüne kadar 25 köyümüzde asfalt çalışmalarını stabilize çalışmalarını yol çalışmalarını, içme suyu, sulama suyu ve köyler arasındaki bağlantılar yüzde 80 itibari ile şuanda bitirilmiş. Diğer kalan yerler için ise iyileştirme için büyük bir gayret sarf etmekteyiz" dediler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız