SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gayretli Bir Belediye Başkanı"

0
Güncellendi - 2017-12-26 00:51:17
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Kaymakamı Abdül Kadir Duran, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Battalgazi Belediyesi Yeni Hizmet Binası’nın hayırlı olması temennisinde bulunan Battalgazi Kaymakamı Duran, “Başkanımız gayretli ve başarılı bir belediye başkanı” dedi.

Battalgazi Kaymakamı Abdül Kadir Duran, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek, bir süre görüştü. Ziyarette konuşan Battalgazi Kaymakamı Abdül Kadir Duran, Battalgazi Belediyesi Yeni Hizmet Binası’nın hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Bugün Battalgazi Belediye Başkanımızı faaliyete açtığı, hizmete sunduğu yeni binasında ziyaret etmek için geldik. Yeni binanın hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Yeni binamız gayet güzel ve görkemli. Battalgazimize yakışır bir bina olmuş. İnşallah Battalgazi’de yaşayan vatandaşlarımıza hayırlı ve güzel hizmetlere vesile olacaktır diye düşünüyorum. Başkanımız gayretli ve başarılı bir belediye başkanı. İnşallah bu hizmet binası ile birlikte Battalgazi’nin yüzü bir kat daha değişecektir diye düşünüyorum. Tekrar Battalgazi Belediyesi Yeni Binası’nın hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kaymakamımızla güzel bir uyum içinde Battalgazi ortak paydasında, Battalgazi’yi mazisine layık istikbale hazırlaması noktasında el ele vererek gayret gösteriyoruz. Projelerimizin büyük ekseriyetini Kaymakamımızla birlikte ortak yürütüyoruz. Gerek Valilikteki görevi itibariyle, gerek Kaymakamımız olması hasebiyle projelerimizin hem daha çabuk ve daha süratli sonuca ulaşması noktasında olsun, hem o birlikteliğin getirdiği artı sinerjiden faydalanma noktasında olsun, gerçekten de sayın kaymakamımızla birlikte olmaktan ve birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyduğumu da belirtmek istiyorum” diye konuştu.

Ziyaret sonrası Battalgazi Kaymakamı Abdül Kadir Duran ve Başkan Gürkan, Battalgazi Belediyesi Yeni Hizmet Binası’nı gezdi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız