SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gaz Abonelerine Kolaylık

A- A+ PAYLAŞ

Aksa Doğal Gaz’dan, dağıtım yaptığı 22 il ve 53 ilçede doğal gaz abonesi olmak isteyenlere, 2 ay taksit erteleme ve 10 taksitle ödemede büyük kolaylık sağlayacak kampanya müjdesi verdi.

Doğal gazın konforlu, çevreci, ekonomik ve temiz bir yakıt olması; doğal gazı tercih edenlerin giderek artmasını sağlıyor. Doğal gaz dağıtım faaliyetlerinin özelleşmesiyle birlikte Türkiye’nin hemen hemen her yerine ulaşan doğal gaz, ulaştığı bölgelerde oldukça yoğun bir ilgiyle karşılanıyor. “Temiz Hava Sıcak Yuva” sloganıyla yola çıktıklarını ve abonelerini arttırarak daha fazla ailenin bu konfordan faydalanmasını istediklerini belirten Aksa Doğal Gaz Grubu Başkanı Yaşar Arslan, bu amaçla, 01Mart-15 Nisan 2011 tarihleri arasında abone olan müşterileri için “ŞimdiAbone Ol, 2 Ay Sonra Ödemeye Başla Hem de 10 Taksitle” isimli kampanya başlattıklarını açıkladı. Yaşar Arslan ayrıca, “Kampanyaya katılan müşteriler, doğal gaza hemen abone olarak kullanıma başlayabileceği gibi, daha sonra doğal gaza geçiş sürecini başlatabilecek ya da sadece mutfakta doğal gaz kullanımına öncelik vererek doğal gazın avantajlarını yaşamaya başlayabilecekler” dedi.

Adana, Mersin, İskenderun, Osmaniye, Tokat, Amasya, Ordu, Manisa, Balıkesir, Çanakkale, Trabzon, Rize, Bayburt, Gümüşhane, Malatya, Van, Afyonkarahisar, Sivas, Bilecik, Bolu, Şanlıurfa Düzce, K.Ereğli, Gemlik, Bandırma, M.Kemalpaşa, Susurluk ve Karacabey gibi pek çok il ve ilçeyi kapsayan 20 lisans bölgesinde doğal gaz dağıtımı gerçekleştiren Aksa Doğal Gaz; doğal gaz şebekesi bulunan yerlerde, abone olmak isteyenleri, aboneliklerini yaptırmak üzere bölge ofislerine bekliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız