SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Gaz Kullanan 57 bin 300..'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Doğalgaz döşeme çalışmaları devam ederken, merkezin ancak yüzde 50'sine Doğalgaz'ın götürüldüğü bildirildi. Havaların soğumasıyla birlikte Malatyagaz'da ise yoğunluk yaşandığı belirtildi.

Malatyagaz Müdürü Cafer Demirtaş, Doğalgaz çalışmalarıyla ilgili olarak verdiği bilgide, bu yıl ithal malzemelerin gecikmesinden dolayı birkaç ay aksama olduğunu söyledi.

Yaklaşık 15 bin binaya servis kutusu bağladıklarını, 110 bin daireye gaz verecek altyapıyı tamamladıkları söyleyen Cafer Demirtaş, "Bugüne kadar 64 bin 871 adet abonemiz oldu. Bu abonelerden 57 bin 300'ü şuanda doğalgaz kullanıyor"şeklinde konuştu.

Battalgazi ve Yeşilyurt ilçesinde de Doğalgaz döşemesi yaptıklarını vurgulayan Demirtaş, önümüzdeki yıl 150 kilometreye yakın yatırım yapacaklarını ifade etti. Dilek, Topsöğüt, Orduzu beldelerinde de çalımaları olduğunu aktaran Demirtaş, bu yıl yatırımda 1 - 1,5 aylık gecikme olduğunu, bunun da ithal malzemelerin geç gelmesinden kaynaklandığını söyledi.

Demirtaş, Malatya merkezin yaklaşık yüzde 50'sinin Doğalgaz kullandığını kaydetti.

Bu arada, Havaların soğumasıyla birlikte Malatyagaz'da ise yoğunluk yaşandığı belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız