SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gaz Maskesiyle Kürsüde

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:04:09
Gaz Maskesiyle Kürsüde
A- A+ PAYLAŞ

Gezi Parkı eylemlerine katılan CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, TBMM Genel Kurulu’nda kürsüye eylemlerde biber gazından korunmak için aldığı kask ve gaz maskesi ile çıktı.

TBMM Genel Kurulu’nda Ödeme ve Menkul Kıymet Mutabakat Sistemleri ve Elektronik Para Kuruluşlarına Dair Kanun Tasarısı’nın görüşmelerinde söz alan CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Gezi Parkı eylemlerinde biber gazından korunmak için aldığı kask, iki çeşit gaz maskesi ve gözlüğün bulunduğu poşetle kürsüye geldi. Ağbaba önce kaskı kafasına taktı, ardından 250 liraya aldığını söylediği gaz maskesini ve eylemlerde atılan gaz bombası kapsüllerini vekillere gösterdi. Dünyanın hiçbir yerinde bir milletvekilinin kask ve gaz maskesi ile meydanlara çıkmadığını belirten Ağbaba, “Çünkü sizin demokrasi ile ilginiz yok. Bu eylemler niye başladı? Ağaçları korumak için başladı. Dünyanın en barışçıl eyleminde yaktınız, yıktınız, gençlerin çadırlarını yıktınız” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız