SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gaz Patladı, Müşteri 'Tüydü'!.

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:35:54
Gaz Patladı, Müşteri 'Tüydü'!.
A- A+ PAYLAŞ

Belediye  ekiplerince kaldırıma hidrolik piston takılması esnasında doğalgaz borusunda dikkatsizlik sonucu patlama meydana geldi. Çevredeki işyeri ve kahvehanelerde bulunanlar korku ve panik içinde kaçıştı. 

Olay, Pazartesi günü gece sata 22.45 sularında yaşandı. Belediye ekiplerince Ayakkabıcılar  Çarşısı’nın alt tarafındaki Akpınar meydanının karşısındaki  pasajın girişinde bulunan kaldırımdaki mekanik pistonun kaldırılıp, yerine hidrolik piston takılması esnasında iş makinesi ile yapılan kazı sırasında dikkatsizlik yüzünden doğalgaz borusu patladı.

Doğalgaz patlaması esnasında çevrede bulunan işyeri ve kahvehanelerdeki vatandaşlar koruk ve panik içinde bölgeyi terk ederken, polis ve zabıta ekipleri bölgeyi güvenlik çemberine aldı.

Kısa sürede müdahale edilerek doğalgaz kaçağı önlenirken, çevredeki kahvehanelerden panik içinde kaçan çok sayıda müşterinin ise hesabı ödemeden gittiği öğrenildi.

Belediye ve doğalgaz şirketi ekiplerinin yaptığı çalışma sonrasında Akpınar Meydanı'ndaki güvenlik çemberi kaldırıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız