SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gaz Şirketi Kendi Bildiğini Okuyor

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da doğalgaz kullanımı için başvuran vatandaşlar, kış aylarının başlamasına rağmen evlerine gaz verilmemesinden şikayetçi oluyor.

Aylar önce müracaat ederek abonelik işlemlerini tamamlayan vatandaşlar, halen evlerine gaz bağlanılmadığını belirttiler. Vatandaşlar, "Malatya şehir içi doğalgaz şirketi Pegaz'a başvurduğumuzda, sıra ile bağlantı yapıldığını belirtiyorlar. Bu sıra nasıl belirleniyor anlayamadık. Kış mevsimi girdi ve geceleri sıcaklık sıfırın altına düşmeye başladı. Pegaz, gerekirse eleman takviyesi yapıp, abonelere gaz bağlantısını biran önce yapmalı” dediler.

Pegaz şirketi yetkilileri de abone sayısının artmasıyla talebin yoğunlaştığını kaydederek, "Bir anda müracaat yükseldiğinden sıra ile talepler karşılanıyor. Eğer ilkbahar ve yaz döneminde aboneler başvursaydı, bu kadar sıra bekleyen olmazdı" diye konuştular.

Pegaz yetkilileri, abonelere kolaylık için başlattıklara kredi kartına 10 ay taksit kampanyasının 17 Kasım'a kadar uzatıldığını, geçen yıldan beri kullanılan doğalgaz abone sayısının 25 bine yaklaştığını dile getiren yetkililer, yıl sonuna kadar abone sayısının 35 bine ulaşmasının beklendiğini ifade ettiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız