SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gaz Şirketi Önünde 5 Gözaltı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da doğalgaz inşaatında çalışan işçiler, paralarını alamadıkları gerekçesiyle eylem yapıp, doğalgaz şirketine saldırdı. Binaya yumurta atan işçilerin eylemini polis zorla önlerken, 5 işçi gözaltına alındı.

Malatya şehir içi doğalgaz lisansını alan Pegaz A.Ş.'nin Niyazi Mısri Caddesi'ndeki müdüriyet binasına giden bir grup işçi, aylardır alacaklarını alamadıklarını belirterek, paralarını istedi.

Pegaz A.Ş.'nin doğalgaz kazı ve boru döşeme işini yapan taşeron firmalarda çalışan işçiler, bu konuda sorumlunun Pegaz A.Ş. olduğunu ileri sürüp, binaya saldırmak istedi.

Bunun üzerine polis bina önünde önlem alıp, işçilerin binaya girişine izin vermedi. Bu sırada, Pegaz A.Ş. çalışanları ile işçiler arasında tartışma yaşandı. Daha sonra işçiler binaya yumurta attı.

Bu sırada polislerle işçiler arasında zaman zaman gerginlik yaşandı. Çıkan taşkınlıklar sonrasında 5 kişi gözaltına alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız