SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gaz Şirketine Dava

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, kaza sonucu küçük kız çocuğunun yaralanması olayından sonra doğalgaz şirketi hakkında dava açıldığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, kaza bir hafta önce Mehmet Buyruk Caddesi Müftülük binası mevkiinde meydana geldi. Nazım Demiralp'ın kullandığı otomobilin üzerine doğalgaz borusu devrilmesi sonucu otomobilde bulunan 6 yaşındaki Aleyna Demiralp kafasına boru düşmesi sonucu yaralandı ve önce Devlet sonra Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Tıp Merkezi7nde, beyin kanamasından dolayı bir hafta tedavi gören küçük Aleyna'nın taburcu olarak evine geldiği ancak, konuşmasında sorun olduğu belirtildi.

Başharık Mahallesi'nde oturan ve kasaplık yapan Nazım Demiralp olayı anlatırken, "Eşim, çocuğum Aleyna ve 2 akrabamla birlikte otomobilde giderken, büyük bir gürültü ile durduk. Bu sırada, otomobilin camından bir boru girip, arka koltukta ortada ayakta duran kızımın kafasına değdi. Yaralanan kızımı hastanelere götürdük ve bir haftalık tedaviden sonra eve getirdik. Kızımın konuşması bozuldu. Konuşma bozukluğu, sanırım beyine darbe almasından kaynaklandı" dedi.

Yolda gerekli tedbirin alınmaması ve doğalgaz borusunun kazı çalışmaları sırasında otomobiline devrilip çocuğunun yaralanmasına neden olduğu iddiasıyla doğalgaz şirketini mahkemeye verdiğini söyleyen Nazım Demiralp, "Bugün benim başıma geldi, yarın başkasının başına gelmesin ve önlemler alınsın diye dava açtım" şeklinde konuştu.

YİNE ALACAK MESELESİ..
Öte yandan, Malatya doğalgaz şebeke çalışmalarını yürüten taşeron firmalardan alacaklı olan işçiler, yine PEGAZ Genel Müdürlüğü önünde eylem yaptılar ve alacaklarının ödenmesini istediler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız