SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gazeteci Gökatalay'ın Ablası Vefat Etti

0
Güncellendi - 2016-05-05 00:08:47
Gazeteci Gökatalay'ın Ablası Vefat Etti
A- A+ PAYLAŞ

Gazeteci Selahattin Gökatalay’ın ablası Rabia Kıvılcım (63) vefat etti.

Yeni Malatya Gazetesi Muhabiri Gökatalay’ın, yaklaşık bir yıldır pankreas kanseri tedavisi gören  ablası Rabia Kılvıcım'ın  bu sabah saat 06.00'ya doğru evinde vefat ettiği öğrenildi.

3 çocuk annesi olan Rabia Kıvılcım'ın cenazesi, Şehir Mezarlığı Camii’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Taziye Yeri: Beşkonaklar Caddesi Recep Hoca Sokak Güney Sitesi

AKDOĞAN'IN KAYINPEDERİ..

Öte yandan, eski ANAP ve AKP'nin eski milletvekillerinden Miraç Akdoğan'ın 80 yaşındaki kayınpederi Yücel Aksoğan da vefat etti. Aksoğan'ın cenazesi, Şehir Mezarlığı Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Fahrettin Eserdi (7 yıl önce)
    Allah Rahmet etsin, Selahattin kardeşime ve bütün yakınlarına sabırlar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan Öztan (7 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.Yakınlarına baş sağlığı dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet orhan (7 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin.Selahattin kardeşim başın sağ olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • HÜSEYİN KARABULUT (7 yıl önce)
    ALLAH RAHMET EYLESİN. MAKAMI CENNET OLSUN. KALANLARA SABIRLAR DİLERİM.
    0
    0
    Yanıtla