SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gazetecilere Sağlık İndirimi Yapıldı

0
Güncellendi - 2016-05-27 17:05:32
Gazetecilere Sağlık İndirimi Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Basın İlan Kurumu (BİK) Malatya Şubesi çalışanları ve basın mensupları için sağlık indirimi protokolü imzalandı.

Park Hospitol Hastanesi’nde düzenlenen protokol töreninde konuşan BİK Malatya Şube Müdürü Nihat Abacı, BİK Malatya Şubesi çalışanları ile basın mensuplarını kapsayan, fark ücreti indirimini sağlayan hastane yetkililerine teşekkür etti. BİK ile basın çalışanları eş ve çocuklarının daha ekonomik koşullarda daha kaliteli bir hizmet almaları için sözü edilen protokolün imzalandığını belirten Abacı, protokolün her iki taraf için hayırlı olması temennisinde bulundu. Abacı, “Bir şehrin kalkınmasında önemli ayaklardan biri olan basın mensuplarına yapılan bu jestin, diğer hastaneler tarafından da yapılmasını bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Özel Hayat Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Doktor Erdal Göçmez ise Özel EGM Hayat Hastanesi, Park Hospital, Özel Malatya Hastanesi ile BİK Malatya Şubesi ve basın çalışanları için bir jest yaptıklarını ifade etti. Göçmez, “Her zaman haberlerimizi yapan bu kuruluşların çalışanları hastanelerimize başvurdukları takdirde, fark indirimi uygulanacaktır. Bu protokolün süresi imzalandığı tarihten itibaren 1 yıldır. Taraflardan bir tanesinin yazılı istemi olması üzerine protokol iptal edilebilir. Sözleşme bitiminden 1 ay önce taraflarının yazılı istemi olmaması durumda protokol aynı şartlarda devam eder” diye konuştu.

Konuşmalardan sonra, BİK Malatya Şube Müdürü Nihat Abacı ve Özel Hayat Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Doktor Erdal Göçmez, protokolü imzaladı. BİK Malatya Şubesi ile basın çalışanlarının eş ve çocuklarına yönelik olarak Özel EGM Hayat Hastanesi, Park Hospital ve Özel Malatya Hastanesi’nde yapılan, ayaktan muayene, tahlil, tetkik işlemlerinde, fark ücreti olarak yüzde 30 indirim, yatarak tedavilerde yüzde 25, normal doğum ve sezaryende ise yüzde 15 indirim uygulanacak.

Kaynak : İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız