SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gazetecinin Ailesinin Sevinci

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:36:56
Gazetecinin Ailesinin Sevinci
A- A+ PAYLAŞ

Suriye'de 3 ay sonra serbest bırakılan gazeteci Cüneyt Ünal'ın ailesi, haberi sevinçle karşıladı.

Dikmen'deki evlerinde gazetecilere açıklama yapan baba Hikmet Ünal, sürecin kendileri için çok acılı geçtiğini belirterek, ''Çok bekledik, artık kavuşmak istiyorum'' dedi. 

Anne Arife Ünal da oğlunun yokluğunda zor günler geçirdiklerini anlatarak, buna karşın umudunu yitirmediğini ifade etti. 

Oğlunun sevdiği kavurma, dolma, kıymalı yumurta gibi yemekler hazırladığını belirten anne Ünal, resimlerinden zayıfladığını gördüğü oğluna yeniden kilo aldıracağını söyledi. 

Kardeşi Cumhur Ünal ise çok heyecanlı olduğunu, çok özlediği ağabeyine bir an önce sarılmak istediğini ifade etti. 

Kız kardeşi Canan Ünal Akdere de her zaman ağabeyini düşündüğünü, sürekli rüyasında gördüğünü belirterek, ''Hiçbir şey söylemeyeceğim sadece boynuna sarılacağım'' dedi. 

Cüneyt Ünal'ın babasını araması üzerine aile bireyleri Ünal ile görüştü. 

Bu arada, evin penceresine Türk bayrağı ve Cüneyt Ünal'ın posterleri asıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız