SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gazeteler 10-12 Yıllık!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya - Sivas karayolu kenarı Merkez Tepeköy mevkii Şahnahan sulama kanalı yanında bulunan el bombaları ile ilgili araştırmanın geniş çaplı olarak sürdürüldüğü bildirildi.

Ele geçen bombalarla ilgili olarak Jandarma Vukuat Raporu'nda da şu bilgiler yeraldı:

"12.04.2009 günü saat 07.03 sıralarında Malatya-Sivas karayolu 11’nci Km’si Tepeköy köyü Şahnahan köprüsü mevkiinde bulunan DSİ sulama kanalı kenarında (1) adet mayon kutusu içerisinde 11.11.1999 tarihli Akşam gazetesi ile 24.05.1997 tarihli Zaman gazetesi sayfalarına tek tek sarılmış vaziyette (2) adet MKE yapımı savunma tipi el bombası ve (12) adet menşei tespit edilemeyen savunma tipi el bombası ile (1) adet MKE yapımı sis kutusu ele geçirilmiştir. Olay bölgesinde iş makinaları ile birlikte yapılan aramada başkaca suç unsuruna rastlanılmamıştır. Bilgi verilen C.Başsavcılığının talimatıyla ele geçirilen mühimmatlar muhafaza altına alınarak tahkikata başlanılmıştır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız