SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gazi Lisesi Önünde 'Protesto' Halayı

0
Güncellendi - 2016-04-14 02:27:30
Gazi Lisesi Önünde 'Protesto' Halayı
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl teşkilatı, ‘Kızlı erkekli halay çekmek zinadır’ dediği ileri sürülen N.T.’yi görev yaptığı Gazi Anadolu Lisesi önünde 'sembolik' olarak kısa süreli halay çekerek protesto etti.

Okul önünde basın açıklaması yapan CHP il örgütü, Müdür Yardımcısı N.T.’nin görevden alınmasını istedi.

Kendisine ait facebook hesabında kızlı erkekli halay için ‘Halt oyunu ve zina’ dediği ileri sürülen Gazi Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı N.T’ye tepkiler sürüyor.   Halk Oyunları Federasyonunu N.T. Hakkında suç duyurusunda bulunurken, Valilik de soruşturma başlatmıştı.

CHP İl Örgütü de N.T.’nin görev yaptığı okulun önüne giderek basın açıklaması yaptı ve halay çekerek protesto etti.  CHP’lilere Atatürkçü Düşünce Derneği, Vatan Partisi, Eğitim Sen, Eğitim İş, Malatya Alevileri Eşit Yurttaşlık Platformu da destek verdi.

“Halaydan farklı bir sonuç çıkarmak, kız çocuklarını köle pazarında satan IŞİD anlayışı”

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, burada yaptığı açıklamada “Anadolu kültürünün en önemli unsurlarından biri olan, birlik beraberlik ve dayanışmayı yansıtan halaydan, bu denli bir sonuç çıkarmak, Ortadoğu’da, Suriye’de, Irak’ta 11-12 yaşındaki kız çocuklarını köle pazarında satan anlayışla anlı anlayıştır, bu anlayış IŞİD anlayışıdır” dedi.

Yıllardır Türkiye’nin her yanında insanların mutluluklarını halay çekerek kutladıklarını söyleyen Veli Ağbaba, şunları söyledi:

“Malatya’nın eğitimine çok önemli katkılarda bulunmuş, çok köklü bir lisemiz olan Gazi Lisesi önünde, öğrencilerimizin önünde,  böyle bir açıklamayı yapmaktan utanç duyuyorum. Keşke buraya çocuklarımızın başarılarını kutlamaya gelseydik. Yüzyıllardan beri Türkiye’nin her yanında mutluluklarını halay çekerek kutlarlar.  Bu çocuklarımızın halayından, çocuklarımızın ele ele tutuşmasından hiç kimse farklı bir sonuç çıkarmaz, kimsenin aklına bile gelmez. 12-15 yaşındaki çocuklarımızın omuz omuza halay çekmesini yadırgıyor. Adı üzerinde omuz omuza halay.  Dayanışma, mutluluk bunları paylaşıyorlar. Buradan farklı bir sonuç çıkarmak, Ortadoğu’da, Suriye’de, Irak’ta 11-12 yaşındaki kız çocuklarını köle pazarında satan anlayışla anlı anlayıştır. Bu anlayış IŞİD anlayışıdır.  Bu anlayış,  Ortadoğu’da kadınları, kızları cinsiyetlerinden dolayı kesen,  onları yok eden,  onları köle pazarında satan anlayıştır.”

Geçtiğimiz yıl okullarda görev yapan bütün müdürlerin değiştiğini ve yerine tamamen yandaş sendikadan insanların atandığını hatırlatan Ağbaba “Bu atamaların ardından bu insanlar okullarda yönetici oldular. Türkiye’nin her yerinde yandaş sendika üyesi olanları yönetici olarak atandılar. İşte bu zihniyet,  bu çarpık anlayışın ürünü. Bu sendika AKP’nin resmi sendikası, yani AKP’nin resmi sözcüsü” diye konuştu.

“Senin anlayışının büyükleri ABD askerlerinin önüne yatıyordu”

Müdür Yardımcısı N.T.’nin CHP ile ilgili utanç verici paylaşımları da bulunduğunu kaydeden Ağbaba, “Söylemeye utanıyorum. Ama buradan o müdür yardımcısına şunu söylemek istiyorum: Amerikan askerleri İstanbul’a geldiği zaman, onu denize döken CHP’lilerin abisiydi, babasıydı, solculardı, devrimcilerdi. Senin anlayışının büyükleri o zaman ABD’li askerlerin önüne yatıyordu. Bu anlayışı bir kez daha kınamak istiyorum” ifadelerini kullandı.

‘Türkiye’nin her yerinde kızlı-erkekli halay çeken herkese selamlarımı iletiyorum’ diyen Ağbaba, “Bu zihniyet derhal aramızdan çekilmelidir. Türkiye var oldukça, kızlı erkekli halay çekmeye devam edeceğiz” dedi.

Kiraz: Asıl kendisi bir halttan anlamıyor

CHP İl Başkanı Enver Kiraz da,  N.T.  için ‘Asıl kendisi bir halttan anlamıyor. Kültürümüzü bilmiyor. Halay, bizim kültürümüzde kardeşliktir, barıştır, birlik ve beraberliktir. Bu nedenle halaylarımızı hep yaşatıyoruz. Şimdi görüyoruz ki bu hoca bir halttan anlamıyor. Kültürümüzü bilmiyor. Aklı fikri sadece bir yere çalışıyor. Güç birliği için el ele kol kola haya çekmeye türkülerimizi söylemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Açıklamaların ardından CHP’liler sembolik olarak halay çekip ardından Malatya Adliyesi'ne giderek suç duyurusunda bulundu.

DES'ten Müdür Yardımcısına Destek

Bu arada, Demokrat Eğitimciler Sendikası İl Başkanı Veysel Fırat ise yaptığı açıklamada, olay paylaşımın sahibi Müdür Yardımcısı N.T.'ye sahip çıktı, eleştirilere tepki gösterdi.

Fırat yaptığı açıklamada, "Gazi Anadolu Lisesi müdür yardımcısı olan bir öğretmenin sosyal medyadaki bir paylaşımı yüzünden hedef haline getirilip, mahalle baskısı oluşturularak linç edilmesini antidemokratik ve ilkel bir davranış olarak değerlendiriyoruz. Paylaşımın içeriğini dikkate alınacak önemsenecek derecede bir şey değil. Sonuçta kanunla suç sayılacak cinsten bir açıklama değil. Devleti hedef alan, devletin varlığına kast eden bir durum yok. Basit bir paylaşım için bu kadar yaygara koparılması anlaşılır türden bir tutum değildir. Bu düşünce bazıları tarafından doğru kabul edilmeyebilir tabii ki. Ancak bu düşüncesini sosyal medya hesabından paylaşmasından dolayı bu kadar saldırıya maruz kalması da doğru bir davranış olmadığı gibi düşündürücü bir durumdur.

Milli eğitim müdürlüğünün öğretmen hakkında soruşturma açması ise öğretmenine sahip çıkılmadığını göstermektedir. Bu soruşturmanın açılması sadece ve sadece tepkiler üzerinedir. Parti aşağılayıp parti övmekten tutun da, cumhurbaşkanına hakaretten terörü ve teröristi övmeye kadar varacak paylaşım yapanlar var. Eğer bu paylaşımla soruşturma açılıyorsa bunu emsal göstererek binlerce öğretmenin sosyal paylaşımlarından bir dosya hazırlanıp milli eğitim müdürlüğünün önüne konulursa bu dosyalar için de soruşturma açılması gerekir. Devletin varlığını be birliğini hedef alan düşüncelerin dışında ki her düşünce açıklanabilmeli paylaşılmalıdır. Müdürlüğümüz maalesef bu konuda üstüne düşeni yapamayıp linç girişimine katkı sağlamıştır. Demokrat Eğitimciler Sendikası bu yaklaşımı asla kabul etmemektedir.

Bir parti gitmiş Gazi Anadolu Lisesi önünde ve ders saatinde öğretmeni hedef alan açıklama yapmış. Eğer bu doğruysa Türkiye’yi yönetmeye talip olan bir partinin bu kadar küçük bir meseleyi devlet meselesi haline getirmesi partinin büyüklüğüyle pek örtüşmemiştir. Devleti ve devleti temsil edenleri küçük düşürecek açıklamalar kanunen suç olmasına rağmen, bu suçu işleyenler hakkında yasal işlem başlatıldığın da düşünce özgürlüğü zedelenmiş oluyor da bu paylaşım nasıl oluyor da düşünce özgürlüğü sınırları içine girmiyor, anlayamıyoruz.

Biz DES olarak, öğretmenimize yapılan linç girişimini antidemokratik, çağdışı, ilkel ve faşist bir yaklaşım olarak değerlendiriyoruz. Çok değerli öğretmenlerimizden paylaşımlarına dikkat etmelerini, toplum değerlerine saygı duymalarını ve farklı inançlara kendi inancımıza olan saygı derecesinde hassasiyet gösterilmelerini öneriyoruz."dedi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

a1

a2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

54 yorum yapılmış

  • KEMAL (7 yıl önce)
    Ne yazıkki müdür yardımcısı bilinç altı sapık.adam herşeyden tahrik oluyor.Halayde bir kızın elinin eline degmesiyle bile tahrik olabilen bir tür demekk i...
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (7 yıl önce)
    Demokrat Eğitimciler Sendikası İl Başkanı Veysel Fırat ı ifade özgürlüğüne sahip çıkan açıklamasından dolayı tebrik ediyor, Değerli öğretmenimizin adını suçlu gibi sadece isminin baş harfleriyle yazan MALATYAHABER i kınıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (7 yıl önce)
    Halay Anadolunun bin yıllık kulturel bit degeridir. Halayı yasakladıktan sonra acaba sıra hangi kulturel değeri yok etmeye gelecek merak ediyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Bale olabilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • ÇİFTÇİ44 (7 yıl önce)
    Beyza Çoşmuş Hocanın Nesi Oluyosunuz Acaba ???
    0
    0
    Yanıtla
  • Siz suçlarken nasıl aranızda bir bağlantı yoksa benim de bir bağlantım yok görüşümü söylüyorum sizin gibi zoruna gittiyse yazmamak gibi bir lükse de sahipsin
    0
    0
    Yanıtla
  • SİZ HERŞEYİ PROTESTO EDİN HER KANUNU AYM TAŞIYIN SONRA BEN HAKLIYIM DEYİN GEÇ BUNLARI SİZİN İFADE ÖZGÜRLÜĞÜNÜZ YIKMAKTAN İBARET
    0
    0
    Yanıtla
  • Beyza (7 yıl önce)
    ATALARINIZ AT ÜSTÜNDE NAMAZ KILARDI.. NE OLDU DA BÖYLE KURAN-IN BUYURDUĞU ŞEYİ HATIRLATAN BİRİSİNE BÖYLE TÜRLÜ TÜRLÜ HAKARETLER SÖYLEYİP PROTESTO EDER HALE GELDİNİZ..??
    0
    0
    Yanıtla
  • Sema BAŞKAYA (7 yıl önce)Beyza isimli kullanıcı yorumuna
    Atalarımız düğünlerde halay çeker , Cenk meydanın çarpışır ve namazını da kılardı. Kurtuluş savaşında kadınlarımız cepheye mühimmat taşır, gerektiğinde silahını kuşanır çarpışırdı. Yüzlerce hemşire de sağlık desteği verirdi. Kendisine helal kılınmış eşi dışında kimseye de yan gözle bakmazdı. Şimdi düğününüzde amca, yeğen, dayı,yenge halay çekseniz o da sakıncalı. Neden.? Çünkü annesinin dizinden tahrik olması gereken bir nesil yetiştiriliyor. Türk toplumunda kadının yeri harem değil yanı başlıdır. Lütfen Arab'ın zihniyetini, batının meta gördüğü kadın anlayışını topluma dayatmayın. Otuz kırk yıl önce kızlarına okuyup da bilmemen mi olacak diyen toplumdan, başörtümle de okuyacağım diyen bir seviyeye geldiysek, hastaneye gittiğimizde bayan doktor tedavi etsin diyebiliyorsak aştığımız engellerin arkasına dönenmeyiz. Yeterki ahlaklı toplum yetiştireceğiz diye yola çıkanlar ahlaksızlık yapmasın. Çok şükür Satranç oynamak günahtır safsatası yayan kitleden satranç turnuvası düzenleyen bir ile döndük. Müzik günahtır diyen cahiller şimdi psikolojik v.s . Sorunları olan veya engelli kardeşlerimizin rehabilitasyonu için gerekli olduğu öğrendi. Hatta bu kitle Erbakan hoca için rap şarkı hazırladı. Yani sayın Beyza şer görünen bazı eylemler içinde hayrı da görmekte fayda var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Senin de dediğin gibi birisi kurtuluş savaşı diğeri ise eğlence için yapılan bir şey sana diyebileceğim tek şey aç iki sayfa Kuran-ı Kerim oku yok okumuyorsan zina konusunu oku hocamızın dediği gibi. Okusaydınız bizimle şuan bu tartışmalara girmezdiniz ve bu yaşananların hiçbiri olmazdı. Sen tamamen bilgi sahibi olmadan seninle bu gibi tartışmalara giremeyeceğim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah ARGAN (7 yıl önce)Beyza isimli kullanıcı yorumuna
    Bile kişi, başı açık milletvekilleri için ne düşünüyorsun ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Beyza (7 yıl önce)
    Dinimizin buyurduğu şeyler bunlardır açıp Kuran-ı Kerim meali okusaydınız anlardınız. Hocamızın dediği şey içki haramdır ile aynı şeye giriyor.. Burada da yapılanın yanlış olduğunu söylüyor tabi farklı yerden almak isteyenler konuyu çok başka yerlere çekiyor Allah akıl fikir versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Beyza (7 yıl önce)
    Hocamızın tam destek arkasındayız Allah sizinle olan bu sınavında yar ve yardımcısı olsun.. Rabbim elbet herşeyi görüp işitendir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Beyza (7 yıl önce)
    Yobazlık eğer bu ise yaşasın yobazlık ben bir YOBAZIM!
    0
    0
    Yanıtla
  • Beyza (7 yıl önce)
    Dinimizin buyurduğu şey nasıl da insanların zoruna gidiyor Ey Rabbim.. Sorarım size hanginiz inandığınız dinin kitabını bir kere açıp okudunuz.? Şimdi de ben cevap veriyorum en fazla %5iniz okudunuz.. Diğer okumayanlar ise böyle hocamıza karşı çıkanlardır!
    0
    0
    Yanıtla
  • Deniz (7 yıl önce)
    çok yerinde güzel bir eylem olmuş.güzel ahlak sahibi olmak için dindar olunmaz.dindarlığın içerisinde zaten güzel ahlak vardır.ahlak evrensel değerlerden biridir.geleneksel tüm gösterilerde kadın ve erkek yan yanadır.bunun yorumu kişilerin bakışına göre değişir.amaç iyi niyetli bir toplum olabilmek.bunu başarırsak ,kızımızdan da oğlumuzdan da korkmayız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yakup (7 yıl önce)
    Hacı işin ilginç yanı bu adam RESİM ÖĞRETMENİ. Bir zamanlar resim yapmakta günahtı. Tövbe tövbe ne günlere kaldık. Tv seyretmek günahtı şimdi eli tesbihlilerin onlarca kanalı var. İnternet DECCAL ın bizzat kendisiydi paylaşımları bu deccal aracılığı ile yapıyor. Tövbe estağfurullah tövbe.
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzer (7 yıl önce)
    hocam seni sonuna kadar destekliyoruz, hani bu ülkede fikir düşünce hürriyeti vardı herkes hürdü herkes istediğini yazabilir konuşabilirdi. ne oldu bu chp ye nerede sizin fikir hürriyetiniz işinize gelince basın özgürlüğü der can dündarların arkasından koşarsınız doğru söylenene gelince dokuz köyden kovmaya kalkarsınız sizin istediğiniz Türkiye yok artık yeni Türkiyeye hoş geldiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • sena (7 yıl önce)
    Ağbabaya bak sen kimsenin sesi cıkmadı bi o soyleniyo eylem yapmaktan utanıyorum diyo bide kim sana git yap dedi asıl amaç işi farklı boyutlara cekmek belli bahanesi de bu oldu bahane denirse hocamızın sonsuza kadar arkasındayız hadi bakalım hodri meydan
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (7 yıl önce)
    Okulda öğrenim gören öğrencilerede hiç saygı kalamamış gidin başka bir yerde halay çekin yazık herkes sizi örnek alıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok dogru ders saati sırasında yaptıkları şeye bak egitimimize engel asıl bunu yaptıklarından dolayı bunlar şikayet edilmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • Alparslan Uncuoğlu (7 yıl önce)
    Protestoya sözüm yok, herkes demokratik hakkını kullanabilir ama terörü de ağız ucuyla değil, ağız dolusu lanetlerseniz daha çok sevinicez.
    0
    0
    Yanıtla
  • KADİR TOY (7 yıl önce)
    PROTESTO ÇOK NORMAL YERİNDE BİRŞEY. HASTA OLMSAAM BENDE KATILIRDIM. YALNIZ DAVUL ÇALMAYI YADIRGADIM. ŞEHİT OLAN ASKER VE POLİSLER BİZ GARİBANLARIN EVLATLARI.
    0
    0
    Yanıtla
  • İhsan (7 yıl önce)
    Saygıdeğer hocamın bu islami davranışından dolayı tebrik ediyorum bazıları islamiyetin gücünü ve büyüklüğünü kör olmuş görmüyorlar.İslâmiyet güneş gibidir, üflemekle sönmez. Gündüz gibidir; göz yummakla gece olmaz. Gözünü kapayan, yalnız kendine gece yapar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah ARGAN (7 yıl önce)İhsan isimli kullanıcı yorumuna
    Mevzu davul zurna olunca İslam adına fetva veren çok. Mevzu Ensar, Karakoçan , Van, Erzurum olunca DİLLERİ VAR KONUŞMAZLAR, GÖZLERİ VAR GÖRMEZLER. Vicdanı ayakkabı kutusunda saklı olanlar hadi bu Cuma çıkın meydanlara İÇİMİZDE SAPIK İSTEMİYORUZ dediğinizi görelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman ALBAYRAK (7 yıl önce)İhsan isimli kullanıcı yorumuna
    Elamdülillah Müslümanız!!! İhsan efendi ENSAR olayında Müslüman değilmiydin aklın neredeydi. Her şeyiniz sıkışınca Yüce dinimizi kullanmayın. Yeter artık hepiniz başımıza ulema kesildiniz. Gözünüzdeki merteği görmeyin iğneye tav olun yemezler!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • HERKES MÜSLÜMAN AMA CAMİ YERİNE KAHVEHANELERE GİDİYORSUNUZ İSLAMA UYSAYDIK BİRLİK OLURDUK MEZARADA İKİ KİŞİ GİRMEYECEK
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (7 yıl önce)
    YAPILAN PROTESTO ŞİDDET İÇERMEYEN GAYET DEMOKRATİK BİR EYLEMDİR. BUNDAN RAHATSIZ OLUNMAMASI GEREKİR. FARKLILIKLARA SAYGI GÖSTERMELİYİZ. BİRBİRİMİZE TAHAMMÜL ETMELİYİZ. DEMOKRASİ BUDUR İŞTE. HERKES AYNI DÜŞÜNMEK ZORUNDA DEĞİL.
    0
    0
    Yanıtla
  • furkan (7 yıl önce)
    Ayrıca valilere giris cikislarda esneklik sağlayın diye yazı gonderen tonlarca silahlari sinirdan geciren de agbabaydi demi . evet agbabayaya smdi kızmakta baya haklisiniz böyle bir aymazligi baya baya elestirmeliydi
    0
    0
    Yanıtla
  • Tunceli de PKK yi ziyaret eden vekili geri dönüşte karşılamaya giden kimdi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Sema BAŞKAYA (7 yıl önce)Hasan isimli kullanıcı yorumuna
    Terör örgütünün rehin aldığı Hüseyin AYGÜNÜ kastediyorsanız çok büyük bir yanılgı içindesiniz. Aynı ilde AKP Mazgirt ilçe Başkan'ı da rehin alındı. Photoshop haberlerden vazgeçin lütfen.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kim kimi rehin aldı hanımefendi. Aygun'un kendisi açıkladı arkadaşlarla oturduk dedi.Kaçirilmayla çay içip muhabbet etme arasındaki farka iyi dikkat edin
    0
    0
    Yanıtla
  • Sema BAŞKAYA (7 yıl önce)Hasan isimli kullanıcı yorumuna
    Hasan bey, Aygün'ün açıklamalarını dikkatle dinledim ve okudum. İçinde kendi isteğimle gittim kelimesini bulun sizden o Zaman özür dilerim. Fakat bulamayacağınız bu kelime için özür metninizi şimdiden hazırlayın. Konuşmada herhangibi kaba davranış olmadı v.s. nazik davrandılar gibi kelimeler geçti. Ayrıca bahsedilen bölgelerde teröristlerin cirit atması siyasetin de normal yapılmasına engel. Çözüm süreci denilen bu rezaletin Bebek katillerinin daha rahat davranmasını sağladı. Kelime oyunu ile bunu ziyaret diye ifade etmeniz tam bir kara propaganda. Aygün ün konuşmaları içinde İYİ ÇOCUKLARDI sözüne katılmıyorum. Terörün iyisi olmaz. Hümanist duygularla ve barış özlemi ile söylenmiş bu duygular da maalesef o bölgelerde siyaset yapmanın zorluğu. Dengir, Metiner ve Ensari nin yaptığı ziyaret ve ilişkileri incelemenizi tavsiye ederim. Ayrıca Veli bey her hafta Malatya da bizzat kendisine sorarsanız hem Aygün'le ilgili olayda hem de teröre Nasıl baktığı konusunda bilgi verecektir. Facebook hesabında telefonu nu da yayınladı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alparslan Uncuoğlu (7 yıl önce)furkan isimli kullanıcı yorumuna
    Kara propaganda yapmayın. Belge var mı? Türkiye'yi zor duruma düşürmek için ipe sapa gelmez iftiralar belli yayın organlarında sürekli yayınlanınca millet gerçek sandı. öyle bişey yok.. Azıcık sorgulayın ve düşünün, kukla olmayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • furkan (7 yıl önce)
    Niye zorunuza gidiyor gayet demokratik bir tepki . ben chpli değilim ve siz necisiniz bilmiyorum ama gayet demokratik bir tepki ve kimseye zarar verdiği falan yok . sizin için demokratlık nasıl bi anlam ifade ediyor ama su mudur yardımcısının yaptığının elle tutulur hiç bir tarafı yok !!! Böylesi mudur yardımcısı derste nasıl bir eğitim veriyor o da merak konusu tabiki
    0
    0
    Yanıtla
  • Hatun (7 yıl önce)
    İŞİD anlayışını duyunca hemen HDP aklıma geliyor CHP'de neler oluyor sonu nereye varır merakla izliyorum. Kültürel bir değere bu kadar sadık bir parti devlet düşmanlarına neden sessiz onuda diğer mitingde görürüz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bay Bilen (7 yıl önce)
    Müdür yardımcısı son derece gereksiz bir yorum yapmış. Acaba kendisi hiç bayan memurlarla tokalaşmıyor mu?
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamuran (7 yıl önce)
    Malatyanın en büyük özelliği olan tüm toplum kesimini aynı potada eriten hoşgörüsünü toplumsal olaylarla baltalamaya çalışanlar dikkatli olmalı kendileri bir taraf tutarken diğerlerini başka bir tarafa mahkum ettiklerini unutmasınlar. Ateşe benzinle gidenler küçük işten büyük siyasi kazanç umanların gazına gelmesinler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Soner (7 yıl önce)
    CHP ve Sayın Ağbaba'yı terör örgütlerine karşıda aynı hassasiyette ve aynı yüksek seste tepki göstermeyide görmek istiyoruz. O lisede yaşanan olay elbette kabul edilemez bir durum. Sayın Ağbaba, zaten basın toplantısı ile CHP'nin tepkisini ve eleştirileri haklı olarak dile getirdi. Tekrardan gidip lise önünde eylem yapmak, anamuhalefet partisinin değil, ancak tabela partilerinin yapabileceği faaliyetlerdir. CHP ve Sayın Ağbaba''nın aynı hassasiyeti terör örgütlerinin isimlerini de ağızlarından çıkartarak göstermelerini ve yüksek sesle tepki koymalarını görmek istiyoruz. Örneğin CHP ve Sayın Ağbaba, Soykan Parkı'na çıkıpda terör örgütünü protesto edebilir mi? Hükümet terör örgütü konusunda acizdir. değildir o tartışılır. Ama CHP, hükümeti suçlayarak terör örgütünü küçük kelimelerle geçiştiremez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Esma YILMAZ (7 yıl önce)Soner isimli kullanıcı yorumuna
    Soner bey, cahilliği hobi olsun diye mi yapıyorsunuz? Dolmabahçe mutabakatını kim yaptı ? Çözüm süreci diye içeriği belli olmayan hikyeyi kim yazdı ve oynadı ? İmralıya görüşmeye gittikleri kişi ( ki biz ona BEBEK KATİLİ DİYORUZ) barış eliçisimiydi? Osloda gizli gizli görüştükleri ? Martin kızıltepe üzerinden kobaniye peşmergeleri gönderen kimdi? Habura seyyar mahkeme gönderen? Diyarbakırda şivanla konser veren? Partisinin 4. olağan kongresinde ŞEREF konuğu barzani olan kimdi ? Valilelere operasyon yapmayın diyen? Daha söyleneçek çok şey var fakat alışmışsınız elinizde havuz kavalı siz ne çalsanız sürüler oraya gidiyor. Dağa çıkan o eli kanlı teröristleri alfabeye üç harf ekleyip, trt şeş açıp neyin kirli pazarlığını yaptınız? Başkanlık sistemi mi? Veli AĞBABA nın meclis kürsüsünde yüzlerce defa terörü kınadığınız bütün dünya görür fakat senin gibi AKŞAM BAŞKA, SABAH BAŞKA olanlar görmez. sizde hikaye bitmet bir zamanlar ERGENEKON savcısı oldunuz fakat nefesi yurt dışında aldınız. Şimdi GEOMETRİK hikaye ile millete aynı yalan dolan. Havuz medyasına ara ver ve Veli AĞBABA nın sosyal medya hesaplarını takip et.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah YENİCİLER (7 yıl önce)Soner isimli kullanıcı yorumuna
    Soner bey, Veli beyin birtek konuşmasını dinelemediğin belli. Lütfen facebook ve twitter hesaplarını takip et. Yüzbinkere terörü lanetledi. Masum vatandaşlara da birşey olmasın diye binlerce kez söyledi. Hangi ülkede yaşıyorsunuz? Mecliste terör araştırılsın önergesini veren CHP , reddeden AKP ve MHP ( AKP yi anladık ta MHP niye dümen suyuna gider o da ayrı bir mevzu) Ülkeyi yöneten HAYDAR BAŞ olsa BTP eleştirilir. Fiili olarak ülkeyi kimin, hukuken kimin yönettiği belli. Geometrik bir yönetim karşısında sizde iktidarın eleştirilmesini normal karşılamıyorsunuz. Lütfen havuz medyası dışında birşeyler okuyun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayın Esma Yılmaz ve Emrah Yeniciler; ben ne zaman hükümet oldum, ne zaman hükümeti kurdum, yada ben zaman AKP'li oldum? Çok ayıp. CHP'yi eleştirmek için AKP'limi olmak lazım? Partici ve pırtıcı değilim. bu bir. İki; okuduğunu anlamak lazım. Seçim döneminin tüm konuşmalarına bakın; Sayın Veli Ağbaba, terör örgütü PKK için hangi tepkisini dile getirmiş, DHKP-C için hangi tepkisini isim vererek yüksek sesle konuşmuş bu seçim döneminde? Lütfen gösterin, hem sizden ve hemde Sayın veli Ağbaba'dan özür dileyeceğim, buradan. İsim vermeden terörü kınamak olmaz. Twitter ve facebook klayve kahramanlığıdır. Buyrun CHP olarak Soykan Parkı'nda PKK'ya lanet eylemini yapın, yüreğiniz varsa. Hatta Paşaköşkü'nde Cemal Gürsel'de isterseniz yapın. Evet, AKP iktidarı terör konusunda aciz kalmıştır. Peki CHP ne yaptı? CHP haklı olarak İŞID'e isim vere vere tepkisini ve eleştirilerini yaptı. Peki aynı yüksek sesle PKK ve DHKP-C için yaptımı? buyrun gösteren hangi konuşmasında bu iki terör örgütününde isimleri var? Sayın eleştiriciler; benim devletime ve milletime düşman olan, milletime kurşun sıkan, bomba patlatanlarla hiç bir zaman kirli, karanlık, zıftlenmiş bir ilişkim olmadı, olamaz. Lütfen CHP ve Sayın Ağbaba'yı eleştirenlere parti damgası vurmayın, ahlaki değildir. CHP ve Ağbaba'yı eleştirmem için her hangi bir partiye mensup olmam gerekmiyor. Malatya'da yaşıyorum, bu geçerli bir neden değil mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Sualp (7 yıl önce)
    Bu ülkede biri çıkar halaya "Halt" der, diğeri müzik haramdır der, öteki resim, heykel kötüdür der. Sanata, kültürel ritüellere, edebiyata, müziğe saygısı olmayan bir öğretmen zihniyeti öğrencilerin geleceğini asla doğru inşa edemez. "Ahlak" önemli bir değerdir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Selim (7 yıl önce)
    Nerede arbede orada CHP, nerede kaos orada chp, nerede ipe sapa gelmez olay orada chp..Memleketi karıştırmaktan ve insanları tedirgin etmekten başka ne yapıyor bu zihniyet..
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman ALBAYRAK (7 yıl önce)Selim isimli kullanıcı yorumuna
    Haklısın selim, Hak arama ve yolsuzluklara karşı CHP TEPKİ GÖSTERİR. Sizin zihniyet ise bir kereden bir şey olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Deniz (7 yıl önce)
    O şehitler 400 milletvekili çıkmadı diye olabilirmi acaba
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYAM (7 yıl önce)Deniz isimli kullanıcı yorumuna
    o şehit cenazelerine neden yüzünüz tutmuyor gitmeye anca teröristlerin leşlerine gidersiniz anca önceden malatya da chp birinci partiydi ne olduda 2 parti oldu çünkü teröre destek çıktı yani chp yi emperyalist kominist zatlar ele geçirdi
    0
    0
    Yanıtla
  • kenan (7 yıl önce)
    ORADA DAVUL ZURNA ÇALACAĞINIZA OTURUP BİR DÜŞÜNÜN DÜN 5 ŞEHİT VERMİŞİZ ADAMLARIN UMRUNDAMI BENCE DEĞİL OYNAMAYA TAM GAZ DEVAM,,,,,,,,,,,
    0
    0
    Yanıtla
  • kenan sen bazı şeyleri idrak edemediğin için bence sus,,,,kendine faydan olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah ARGAN (7 yıl önce)kenan isimli kullanıcı yorumuna
    30 vatandaşın öldüğü Ankara saldırılarında düğün dernek ülkenin yöneticileri eğlenirken neredeydiniz ? 5 Şehit verildiği gün başbakanın akşam tv eğlencelerini de görseydiniz iyi olurdu. Ayrıca davul zurna eğlenmek için değil kısa süreli protesto için çalındı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok cahilsin ! Şehitlerin tek sorumlusu İktidar partisidir. Açılım, saçılım BOP.... 3 günlük hafızan var senin, doktora görün, B12 düşmüş sende.
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman ALBAYRAK (7 yıl önce)kenan isimli kullanıcı yorumuna
    Haklısın Kenan, çocuklarına çürük raporu alıp askere göndermeyenler. Hamdolsun şehit cenazelerimiz geliyor derken, düğün yaptırırken düğünlere katılırken süt dökmüş kedi gibi oluyorsunuz. Hele bir Ensarınız varki hiç söylemeye gerek yoktur.
    0
    0
    Yanıtla
  • ÇİFTÇİ44 (7 yıl önce)
    Helal Olsun Gençlere . . . !!!
    0
    0
    Yanıtla
  • genç derken hangisi :)
    0
    0
    Yanıtla